aceaceaceaceaceaceaceaceaceaceaceace

image148
Nu har jag och Maria käkat middag och fixat oss, jävligt party taggad, SEE YOU IN THE MORNING. Gå ut och ha kul nu! PUSS.

SPOILER gossip girl

Har precis sett senaste GG. Här har ni promo för nästa veckans avsnitt

SPOILER: Hållhaken som Georgina har på Serena är pretty huge. Det är en sextape med Serena, Georgina och någon annan. Kan vara en drugdealer, tror att Serena drar en lina el ngt som även det har hamnat på band. Sen så kommer det där med Eric att komma ut i nästa avsnitt också och kanske en ny beginning för Blair och Chuck!

hothothothothothothothot

image147
GOSSIP GIRL, ONE TREE HILL, GREEK OCH THE HILLS. Alla nya avsnitt som jag har att se på idag. Det brukade komma ett nytt Skins avsnitt också men det är ju slut, buhu =( Nu ska jag ut på stan så serierna får jag ta ikväll. Dålig uppdatering jag vet men vem bryr sig. Imorgon är det valborg då ska jag och Maria till Ace. Ut och njut av solen, sjukt varmt!

Dreamy

Verkligen drömväder här ute på Ljusterö, men jag ska tillbaka till stan om ca 2 timmar. Ikväll blir det bio, skönt att bara ta det lugnt. Btw har jag KILLER pigment, brännan sitter bra nu efter idag, nice.
Förresten så har jag lite gossip om Gossip Girl, varnar för spoilers så läs inte vidare om ni inte vill veta något..
image146
Ok, ready? Någon av killarna i GG kommer ut ur garderoben. Gissa vem? Eric. Jupp det är Serenas lillebrorsa som är gay men det bästa är sättet det kommer ut på. Jenny tar honom på bar gärning kyssandes med hennes nya pojkvän, Asher Hornsby. Haha jag älskar det, så mycket drama!

Alive

image145
Hej, idag var det derby, AIK-DIF. Helt kaos på gatorna efteråt men nu är jag hemma. Imorgon blir det jobb 8-16:30 och sen är det helg. Helt meningslöst inlägg men tänkte rapportera in och säga att jag lever. Btw snacka om att jag är trött. Hej då.

Summersun

image144
Jag tjatar jag vet men det får ni stå ut med, för jag måste säga det igen: det är sjukt bra väder ute. Så jag vet inte varför jag sitter härinne och skriver ett blogginlägg. Ska försöka få ihop ett gäng och dra och grilla. Salong!

Action

image143
Alla vet ju redan att Michelle Trachtenberg kommer vara med i Gossip Girl i rollen som Georgina Sparks, en ny bad girl behövs eftersom Serena blivit soft haha. Men hon kommer få en sidekick i form av Lydia Hearst, vet dock inte när Lydia planeras vara med.

gossip girl 1x15 promo


Scary

image142
Väldigt skumt, igår så blödde jag näsblod, igen. Det konstiga var däremot att jag samma natt drömt om att jag gjorde det. Very freaky! Har ni någonsin drömt något och sedan sett det hända dagen därpå?

Maybe you should watch it part 2

image140
Har tidigare skrivit en liknande lista, kolla in den med - part 1.

♦ Dirty Sexy Money - Familjen Darling, USA:s rikaste och mäktigaste familj. Join the family.
♦ Dexter - Blodspecialist hos FBI by day och mördare by night
♦ Greek - Om syskonen Casey och Rusty under deras collegetid som medlemmar i sororities och fraternities.
♦ Moonlight - Vampyrserie, kan nästan tom slå Buffy.

Meester

image139
Underbar dag idag med, sjukt skönt att sommaren är påväg! Sitter och tittar på reprisen av OTH på femman, sjukt bra. Kommer föralltid att vara en av mina favoritserier. Den andra börjar ikväll igen, avsnittet kan jag inte tanka ner förrän imorgon bitti. Har jag sagt att jag längtar? Hur snygg är inte Leighton Meester i senaste NYLON förresten.  Har tidigare skrivit en liten lista med serier som jag gillar, tänkte skriva en liten fortsättning, så håll utkik under dagen!

never go home

image138
Skönt med söndag, perfekt väder idag också. Satt och käkade middag i solen med Alex, grymt skönt. Annars så har jag festat den här helgen, Fellows var the place 2 be. Om ni undrar så är det där inte en vovves svans el något liknande, utan en sjukt snygg pälskrage som kom i vägen av mitt fotande. Armbandet är btw gjort av mig, måste passa på att skryta lite haha. Salong!

The Blair Bitch Project

image136
Längtar grymt till 21 April!

It's like I'm walking on broken glass

image135
Apropå ingenting så är Jonas Brothers ganska bra. Skön musik haha lite nostalgisk, BSB och westlife vibbar. Igår jobbade jag all day long, är dock ledig idag och imorgon, men jobb på torsdag igen.Va på stan och shoppade lite, en ny grå väska blev det. Får se om jag kan få upp ngn bild senare, kanske imorgon. Blev ett par nya klackar också som är grymma. Jag e sjukt trött så jag ska nog lägga mig nu, så inte jag, klockan är inte ens tolv.


here goes nothing

image134
Sitter och lyssnar på Keane-a bad dream och myser med nemo (the cat). Är på Ljusterö hos min syrra. Igår var det fest, halvt. Kan ju säga att när det var dags för fyllekäk hamnade vi på café 60 och tog en kycklingpastasallad med ceasardressing. Thank god för deras öppettider alltså. Annars så ska jag nog strax se på The other Boleyn girl och imorgon ska jag på Nyckelvikens vårutställning ute på Lidingö. Sen är det måndag och allt börjar om igen..

DIRTY SEXY MONEY

En av de bästa serierna just nu, grymt underhållande. Börjar imorgon tordag på kanal5 klockan 21:00. Har redan sett hela säsongen men ska se om första avsnittet, självklart.

image133

we love playing in the sun

image132
Skönt vårväder det har vart på senaste tiden. Gör inget att det var molnigt idag, bara mysigt när man hörde regnet smattra mot fönstret på vilotimmen haha. Har fått snygga pärl-armband av barnen på jobbet idag, rosa var dom självklart. But i like it. Nu ska jag se på de senaste avsnittet av The Hills.

wild n out

image131
Småglinen på jobbet har smittat mig så det blir ingen utgång i helgen, men jag var ute på vift i onsdags. årets första skiva som satte ribban väldigt högt! Så eftersom jag är sjuk så ska jag alldeles strax bege mig till café 60, the perfect cure! Trevlig helg

nice

blogg.se är back in business. Jag har vart och festat och skaffat jobb under dessa dagar. Jävligt nice, leka med en massa barn all day long. Dvs jag jobbar på dagis, 2 min från där jag bor också. Kan det bli bättre? Nope. Imorgon har bästis sin skiva, det blir grymt. Fan vad jag saknar gymnasiet, kan inte fatta att det snart gått ett år sen vi tog studenten!
image130
Östra Real, 5 juni 2007, längtar tillbaka!