busy

image129
Bloggen har lidit den här veckan, sorry! Men i torsdags gick jag upp tidigt och åkte in till universitetet för att lämna in uppsatsen. Mötte upp Alex och var en sväng på Circle Tattoo, mötte upp syrran efter det och shoppade. Stressade hem och bytte om. Next stop var förkrök hemma hos Maria och sen premiären av en ny club på söder, Metro. Kvällen till ära spelade Alex 2 där. Såg soluppgången på nattbussen hem och sen däcka vi allihop. Upp imorse och möta andra syrran. Sen blev det stan med
Estelle och därefter Café 60 med Maria. Jag har även hunnit med att klippa topparna och färga håret. Imorgon blir det förlovningsparty. Godnatt!


Mastermind

Okej jag kom hem för några timmar sen efter en promenad med Alex (som vanligt). Satte mig och tittade på något avsnitt av Dirty Sexy Money när jag helt plötsligt kände mig astaggad och tänkte att det skulle vara superskönt att ha skrivit klart uppsatsen helt innan imorgon (hade som sagt lite smågrejer kvar att skriva). Så rätt som det är går jag och hämtar två av böckerna och börjar skriva när jag precis kommer på att tidigare under promenaden hörde jag en låt som jag tänkte att jag skulle lägga in i ipoden när jag kom hem. Så kom jag på att jag glömt bort vad det var för låt. Så jag frågade alex, förgäves, för hans minne är värre än en guldfisk. Det var iaf superirriterande att jag inte kunde komma på vad det var för låt. Så jag bestämde mig för att skita i det. Och helt plötsligt mitt i mitt uppsats-skrivande märker jag att sitter och nynnar på låten!!! HALLÅ VADÅ MASTERMIND?!?! Mitt i natten och min brillianta hjärna lyckas plugga och komma på låten av sig själv bara sådär. Aja här är låten iaf. Enjoy!
Keane - A bad dream

The best bands in the world.

image128
Idag har det inte blivit så mycket uppdatering på bloggen, förutom simon's cat inlägget här under som ni verkligen borde kolla in! jag har pluggat all day long, och är praktiskt taget klar. Två dagar innan deadline, nice. Imorgon blir det lite filslipningar på uppsatsen och sen den där ölkurs grejen för råsunda stadion. Dvs inte så mycket uppdatering. Har jag nämnt att jag hatar vädret just nu? Skulle inte förvåna mig om det snöa i Juni nästa år om vi fortätter i den här takten, sjukt. Eftersom vädret är extremt sugigt så längtar jag till sommaren (och alla festivaler/resor) ännu mer, om det nu är möjligt. Därför bjuder jag på den här sköna festivalbilden.

Simon's cat

Kan det bli roligare?




snow

image127
Suttit och pluggat ett tag, måste göra det i ett par timmar till innan jag får lämna huset. Det funkar med att göra regler åt sig själv haha. Iaf så ska jag se Control ikväll på bio, det blir nice. Har velat se den ett tag så nu ska jag, Alex och Maria göra det. Picen är tagen från
Karoline och är på Nylons April cover. Snyggt.

They only party on sundays?

Att gå ut ikväll eller inte? Det är frågan.

image126

BSB 4-life

Var grymt kul igår, nu kommer man ihåg varför man älska hemmafesterna haha. På nattbussen hem med Alex börja jag dock blöda näsblod jag fatta ingenting, ngn som kan förklara det åt mig? Annars så fanns det en kille som var en kopia av Stephen från Laguna beach (Chase i One Tree Hill) där. Gissa vad jag gjorde hela kvällen?

Förresten så har Backstreet Boys kommit ut med en ny skiva, Unbreakable. Jag har alltid gillat BSB, lugnt före Spice Girls iaf haha. BSB:s senaste låt Inconsolable är iaf grym.


back to work

image125
Sitter och tittar på The Hills maraton på MTV, antar att dom har maraton nu eftersom de nya avsnitten börjar på måndag, yäy! Jag borde egentligen plugga, speciellt eftersom det blir party ikväll. Hemmafest t.o.m, det ska bli sjukt kul. Har inte vart på hemmafest sen innan jag fyllde 18, nu är jag 19 ½, so you do the math hah!

harry potter ftw

image124
Sitter och försöker att skriva på min uppsats men det går inte så bra. Då hittade jag den här picen så jag tänkte visa den för er. Nivån på humorn är hög ikväll haha. Det där är faktist så sant och kul.


ashley VS mary-kate

Snyggast cover?
image123

peachespeachespeaches

image122
Peaches Geldof ska göra en kollektion åt PPQ, jaha det var ju tevligt, vem gör inte en kollektion åt ngn random kedja nowadays? hah nä men hon är väl cool. Själv så sitter jag och skriver på min uppsats, blä. Ska nog ut ett tag. Skönt soligt ute.


Geek

image121
Alltså okej nu låter jag säkert som en nörd men har beslutsångest haha. Har precis laddat ner de nya avsnitten som kommit av de serierna jag följer (vilket är många). Iallafall så vet jag inte vilken jag ska börja med att se. Har förresten inte sett Skins än som jag skulle se för någon dag sen. Så det står mellan One Tree Hill, Skins och Kyle xy. Sen har jag en massa andra grejer som inte är lika viktiga. Får väl börja me OTH eller Skins. Och nej jag ska inte ut ikväll, även om mina kompisar ska det buhu, I helgen måste jag plugga typ 24/7.

Leaving on a jetplane

image119
Asså jävla freaking skit snö. HUR gick det här till? Jag lackar, ska ta första bästa flyg till thailand. I wish. Ska till mina kusiner och spend the night. Hoppas det är bättre väder i Hässelby, as if.

Top hat

image118
Kom precis hem efter den vanliga promenaden med Alex. Sitter och stirrar på min ursnygga utväxt haha. Det är faktist nice att se att håret verkligen växer. Ca 2 cm på 1 ½ månad. Faktist ganska grymt. Ska nog färga och toppa håret nästa vecka innan min kusins förlovningsparty, blir nog bra. Annars så tänkte jag se på Skins nu och sen sova. Har faktist en sista föreläsning imorgon innan kursen är slut. Fan det påminner mig om att jag är långt ifrån klar med uppsatsen. Hemma den här helgen då? Picsen är btw från random tjejer på Myspace med snygga kläder, hår, allt. Klänningen på flicka nr 1 skulle jag inte banga på.

These butterflies have got to be murdered

image117
Antar att alla sitter bänkade framför Gossip Girl nu? Seventeen Candles heter kvällens avsnitt och är en av mina favoriter. Speciellt när Blair får sin present av Chuck. Btw finns det ngn hetare en Ed Westwick?
Don't think so.



they only party on mondays

image116
Igår var det St patricks day ♣, så vi drog till en random pub och hade det kul. På lördag måste jag komma ihåg att dra  till slottet och se Hampus stå högvakt, sorry att jag missade det i fredags babe! Annars så har det allt som allt varit en nice helg. Men vafan var det som hände igår/idag, SNÖ?? Helt sjukt det är april om ca en vecka och det snöar. Vadå fucked up natur. Btw så har jag precis laddat ner senaste Skins, love!

trust your instincts

image115
Oprah är så grym haha. Var ett väldigt intressant avsnitt idag om hur man ska lyssna på sina instinkter sen visa hon en massa fall med folk som hade känt på sig att något skulle hända men hade ignorerat det. Anyways så avr det ett bra avsnitt. Nu ska jag iaf ta och se på ett gammalt avsnitt av OTH. Har ändå inget annat för mig.

My only love sprung from my only hate

image114
Åh nu börjar Romeo+Juliet med Leonardo Dicaprio och Claire Danes, helt underbar film. Det måste vara en av mina favoriter. Det bästa med filmen är ändå det sättet dom pratar på. Hela filmen är som en underbar dikt. Älskar scenen inne på maskeradfesten, inne på toaletten med akvariumet. Och på slutet grinar jag så mycket så jag dör.

Pushing the right buttons

image113
pic från almas blogg
Oj oj galen natt igår. Alex var GRYMT bra på Grodan. okej känslan stärks pga att det just min typ av house, men men han var iaf grym. Nästa gång han spelar är den 27:eMetro. Ses där. Nu ska jag iaf dra och käka. Klänningarna där uppe är snygga men helst av allt vill jag ha den där i mitten.


Hear you me

Hur underbart kommer det inte vara att höra Jimmy Eat World spela Hear you me live på hultsfred i sommar. Finns tyvärr ingen musikvideo så medan ni njuter av låten så får ni se på lite Brooke/Lucas klipp från OTH. Enjoy!

Breakfast at tiffanys

image112
Gossip Girl inspelningarna är igång igen i NYC, önskar man var där så man kunde spana lite på dom haha. Kommer ni ihåg slutscenen i Breakfast at Tiffanys? När hon springer ut i regnet? Blair och Nate spelade in den scenen i fejk-regn. Frågan är nu om det är en riktig scen eller en av Blairs drömmar? Jag tippar på det sistnämnda.

boyband

HAHA jävlar vad jag saknar Östra!


Rambo VS 10 000 b.c.

image111
Ikväll blir det bio, vi vet dock inte om vi ska se Rambo eller 10 000 BC. Tänkte att vi bestämmer oss när vi kommer dit haha. Annars så har jag vart och shoppat lite idag. Lila overknee strumpor och annat snyggt som jag kanske sätter på mig redan imorgon. Annars så blir det bara party imorgon kväll. Var ganska taggad ikväll med, men det var ingen annan haha. Aja antagligen förfest hos mig imorgon. Have fun!

Zip it

image110
Cooola! Jag vill också ha sådana, fast i blått och ett par i svart också. Finns ingen som vet vart man kan hitta liknande?

on the go

image109
Kom hem för ca en timma sen är heeelt utmattad! Har flängt runt på hela stan idag med. Måste förresten hitta ett par nya snygga klackar. Men har inte hittat något, blir galen! Hann se på One Tree Hill igår innan jag somna så ikväll ska jag se Skins. I helgen blir det fest. Alex 2 (för många kompisar som heter alex) ska dj:a på Grodan så det blir nice.

I love disco

image108
HONEY, I'm home!! Är så grymt trött i varje del av kroppen alltså, helt sjukt! Var uppe med tuppen och åkte till Söderälje med syrran och min kusin, trippa runt där till ca 15. Snabbt (ehm det tar freaking 40 min) in till stan igen och hann kolla in lite skor innan jag var tvungen att springa hemåt. Bytte om och gjorde i ordning mig på 15 min, rekord! Mötte upp
Estelle och drog till VR:s bloggmingel. Mycket trevligt, fick mig en liten manikyr, välbehövligt kan jag säga haha, en massa goodiebags och annat gott. Planen var egentligen att fortsätta till Ambassadeur för MTV Selected men jag är heeelt slut! Fan då jag som älskar DJ:s. Så nu sitter jag här och ska förhoppningsvis hinna se både senase Skins (som jag aldrig orka att se på igår) och One Tree Hill innan jag däckar. Nattens

ModelStyle

32620-104
Vadå modeller är inte snygga utanför visningarna och photoshootsen?

Alive

image107
Har vart lite busy så det har vart noll uppdatering på bloggen. Är back nu dock, eller lite halvt, ska på utlfykt imorgon till södertälje, fun fun! På kvällen blir det Veckorevyns mingel. Så vet inte hur mycket bloggning det blir då heller haha men får väl ta igen nu ikväll innan jag somnar. Såg lite av The starter wife på femman. Missade början så får ta och ladda ner det eller något. Har också det senaste avsnittet av Skins att se, Woho! Antingen så sätter jag mig och ser det nu eller så ska jag ut på en promenix med Alex, om han inte latar sig dvs.

Whatup

32620-103
Jag har tidigare bloggat om Balenciagas sjukt snygga skor. Men dom är riktigt grymma också. Jag menar kolla på dom här, hur coola är inte dom. Lego here we come haha. Har laddat ner en relativt ny realityshow i stil med Americas next top model. Den heter Make me a supermodel, den är asrolig, rekomenderar den starkt!

Maybe you should watch it

image106
♦ Skins - massa party med engelska ungdomar, kan det bli bättre
♦ Californication - helt enkelt grymt
♦ How I met your mother - humor på hög nivå
♦ One Tree Hill - inne på säsong 5 and still going strong

Hide and seek

image102Har vart i stan med en kompis och mött upp en tjej som hade hittat min kompis mobil. Jo hon hade tappat den i lördags på White Room. Haha vi var bergssäkra på att den var borta men det var den inte, tur det!

Såg precis OC på femman det var det där avsnittet då Marissa skjuter Trey. oh kommer ihåg när man att bänkad varje onsdag klockan 21. Sen blev jag för otålig och börja ladda ner resten. Ska nog fixa ihop en liten lista med dom bästa serierna just nu lite senare. Det blir nog nice.

Make me wanna lala

image101
Kom precis hem efter att vart på en lång och mysig fika med bästisarna. Slötittar lite på Legally blonde 2 på femman och håller på att tanka ner Step up 2, the streets. Har äntligen lyckats hittat en som inte är cam utan i bra kvalité. Så lite senare får jag ta och se på den och sen ska kanske jag och Alex ta en promenix, får se hur det blir med det. Skorna på picen är från Balenciaga och är GRYMT SNYGGA!

It's all about me

image100
Tro det eller ej men ikväll kommer bli det första jag ser av melodifestivalen haha. Ska sitta me syrran och titta på det. Coola tröjor där uppe. Skulle passa mig så bra då mitt efternamn börjar på S. Kanske borde fixa sådana. Snygga regnbågsarmband dom har också. Anyways nu ska jag fixa ihop något att käka.


sh sh shakin'

image99
JAG ÄR I FREAKING EXTAS, Rooney ska komma till hultsfred!
GRYMT GRYMT GRYMT.

Friday im in love

image98
Jag måste verkligen ta tag i skolarbetet. Har fortfarande inte hittat ett modefotografi som jag kan använda mig av i hemuppgiften och det är exakt 20 dagar kvar till deadline. Det är omöjligt att hitta ett foto. Har letat som en galning haha. Kanske borde ta en sistaminuten resa på en vecka och sitta och plugga i solen hehe. I wish! Ska ut på en promenad nu iaf och jag är btw sjukt glad över att det är helg!

Little did they know their boredom would turn into a worldwide success.

image96
Dance, Dance
A Little Less Sixteen Candles
This aint a scene, it's an arms race
Thnks Fr Th Mmrs
Sugar, We're Goin' Down

Thursday

image95

Precis duschat och lackat om naglarna, mörkrött blev det. Var förbi Weekday idag och tänkte köpa jeans för 50 spänn som jag höll i handen iförrigår men sen ångra mig. VARFÖR GJORDE JAG DET? Skit i om dom va fula, dom kosta femtio spänn haha nej men var som sagt lite osäker och idag var allt borta, poff sa det. Så det blev inga jeans för mig. Tröstkäka på donken med en kompis på hennes lunch och sen drog jag mig hemåt. Nästa vecka händer det massa roliga grejer, b.la Veckorevyns bloggmingel. Det var trevligt förra gången, kommer säkert bli lika trevligt den här gången. Ses vi där eller?


For blue skies

image94

BE STILL MY BEATING HEART. Alltså om jag sparade i evigheter så kanske man kunde köpa den där balenciaga väskan som dessutom är i min favvo färg. Jag tror den skulle ha det bra här hemma hos mig, och jag skulle ha det bra med den. Vi kunde lixom mysa dagarna i ända och sen ut och röja som få. Me and you. You and me. Resten var självklart också väldigt schnygggt!

your my sunshine

image93

tjoooooho! Hatar jävla Comhem, kan ju säga att bredband, telefoni och tv var ju helt out of function igår! Smart att ha allt från samma leverantör va? Iaf så fixades detta för ca 30 min sen. Teknisk support suger btw, det var JAG som fixa skiten. Ska sluta bitcha nu, fick iaf tid och se på alla serier jag hade lagrat på datorn hehe.

Idag så gick jag upp vid 09:00, ovanligt för att vara mig. Hade en jobbintervju 10:30. Det gick super, hoppas jag får det för då kan jag sitta och blogga på jobbet hela dagarna, hehe coolt. Ska iväg till universitetet nu och efter det vill jag shoppa, det var ett tag sen, typ nya skor och lite annat smått och gott kanske. Det är iaf en underbar dag i solen. Sommar here we come liksom.


Soundtrack

image92

Nu var det längesen jag uppdaterade er om vad som händer i mitt liv haha. Har nu i helgen bara tagit det lugnt - meaning no party, bummer! Har hunnit med en sväng ut i skärgården också. Idag har jag fikat med Alex och Maria. Kom hem vid 23-tiden. Alex och jag kände oss dock uttråkade så vi tog en promenad ända bort till donken. Efter en hel timma där promenera vi hem igen. Nu ska jag nog se på ett avsnitt av How I met your mother, så jäkla kul! Vi har förresten suttit och planerat sommarens planer idag också. Kommer blir så jävla klockrent. Ännu mer party än i somras. Oslagbart. Puss och god natt!