Blue

Det här är bara så jag. Blå, min favoritfärg, ska köpa en av varje.image162

Colors

image160
Nu ska jag iväg på stan, möta upp syrran och köpa en väska jag spanat in. Den har fransar haha känner mig som en cowboy. Whatever. Foton kan komma upp, även om detta inte är en modeblogg. Ha en bra dag!

stupid

Asså seriöst ibland är jag bara så blåst. Ni vet när man handlar på ICA eller liknande så finns det sånna där grejer man drar kortet på. I vissa affärer så brukar det stå vad man har för kort, så när jag drar mitt kort för att betala så brukar det stå "VISA kort" (eftersom jag har ett visa kort). Dum som jag är så trodde jag att den menade visa kort, dvs visa kortet till den som står i kassan för det va något fel haha jag är så dum!

Movies

image159
SUNDAY. Härlig dag idag va, skönt väder ute och lite senare blir det söndagsmiddag med förhoppningsvis följt av bio, Forgetting Sarah Marshall. Förresten så var jag på bio i fredags och såg senaste Indiana Jones. Jag somna. Det enda bra var Shia LaBouf. Ikväll visas Stolthet & Fördom med Kiera Knightley, se den om ni inte gjort det. Något annat ni måste se är Moonlight som börjar ikväll klockan 19:00 på trean, yäy!

Mick st John

image158
Var GG maraton hela dagen idag på femman, askul, hann se några avsnitt innan det blev dags för fika på café 60. Annars har det vart en ganska lugn helg, partade i onsdags. Apropå ingenting så hoppas jag att det blir bra väder snart igen! Såg förresten precis på trean att det var reklam för Moonlight, dom ska börja visa det den 25 maj, se den! Den är grym och jag ska precis se avsnitt nummer 16. CIAO!

20

Tjingeling, är helt död, grymt trött. Hardworking women you know! idag fyller Alex 20, CONGRATS DUDE! Detta firades dock i lördags och ska firas mer imorgon, jag och Maria har bästa presenten! nu tänkte jag se Gossip Girl eller något kul. Det är nästsista avsnittet, buhu!
image157
Pic: från
Michaela, Sienna Miller från Alfie, grym film.


twist and shout

Jag vill vara med på power of 10, skulle så äga på det! Tjejen ikväll vann 1 miljon, jag är tom villig att betala 30 % skatt på det, jag menar man har fortfarande en del kvar.. sen skulle jag shoppa, fina grejer som på bilden, för resten skulle jag åka till Paradise Island, Bahamas och där skulle jag stanna livet ut, eller tills pengarna tog slut..
image156

when you buy things and forget it

image155
Juste, det här skulle upp på bloggen för ett par veckor sen, fiskminne hej! Ny väska och sjal, H&M. Men jag har nästan tröttnat på båda två, eller nej inte sjalen, men väskan haha.

i hate stupid people

image156
Idag var jag på Nordea. Hade lite ärenden att utföra. Men för att komma till saken så har dom ändrat systemet lite, man behöver inte längre fylla i blanketter för t.ex insättningar/uttag utan man går fram när det blir sin tur och det enda som behövs är cash och leg typ. Det står en STOR skylt angående detta ovanför maskinen där man tar nummerlappar. Men ändå står jag där i ca 20 min och tittar på människor som en efter en, kommer in, tar en nummerlapp och börjar jakten efter dessa blanketter. går till stället där dom brukar vara osv. Man ser verkkligen hur dom söker med blicken, Och jag fattar fortfarande inte, ÄR FOLK BLINDA? Eller är dom helt enkelt dumma, SERIÖST?! Dom har ffs satt upp en FET JÄVLA SKYLT på ett ställe där alla ska se, men ändå så kommer dom in, uppenbarligen ignorerar skylten och börjar leta..


can you feel the heat

image154
Det spås medelhavsvärme i helgen. Snälla låt det vara sant! Det var verkligen inte dåligt väder idag heller, fick en liten bränna efter att lekt ute på gården med barnen hela dagen. Nu blir det lite TV-time. TJINGELING!


when will you come back to me

image153
Jag är sjuuuukt trött! Match var det ikväll igen, djurgården mot bajen, bajen vann. Jag kunde inte komma hem, otippat? Nej. En massa bråk som alltid på gatorna, well well. Har tagit ett bad och ska strax lägga mig. Imorgon jobbar jag 9-16 sen är det helg (ja jag är ledig på fredag, yäy!). I helgen ska Alex firas, egentligen fyller han år på tisdag men vem bryr sig.  20-års present till en kille, förslag någon? Syns det förresten att jag saknar Skins? Det är ju bara dom som syns på fotona här på bloggen..

Gossip girl spoiler


Drama drama drama, det verkar vara han den där Carter som Serena är i säng med. Och undra om det hände under den kvällen Georgina droga henne eller nu, iaf det kommer bli ett sjukt avsnitt..

SPRINGFLING

32620-153
Sånt ska man ha på sig


recap

image151
Nu har det vart lite (mkt) bloggtorka här. Känns som att jag skriver det ofta nuförtiden, I blame it on the sun. Iaf så har det vart valborg och långhelg. Grymt party på valleborre och en massa filmkvällar+grillning under helgen. Idag var det fotbollsmatch. Självklart vann AIK med ett mål, satte den snyggt i sista minuten. Inte mycket jobb har det blivit heller. Tiden spenderas för det mesta utomhus i det fina vädret. Även om det börjat bli varmt nu så längtar jag fortfarande bort till en solig strand. Vem vet, jag kanske har tur.. Godnatt darlings!


Hultsfred - soon, we will meet again


image150
12-13-14/6