Happy new year!

Oh tiden bara springer iväg, har vart en väldigt busy week med för mycket saker som måste bli gjorda på för lite tid. Nu är iaf det mesta klart, puh!

Verkar som om man haft det minst lika upptaget som mig den senaste veckan i vårt kära Hollywoodland.
Britney har inte setts ute lika ofta, kanske en ny kille på G? Därför har nya bästisen
Paris sysselsatt sig med lite annorlundare aktiviteter. Ahsley Olsen goes back to basics inför det nya året. Allas älskade Nicole dumpar festandet för bio med halvsyskonen.
Och till sist (men definitivt inte minst) så befinner Justin sig i LA för att spela in en video till min favoritlåt på hela skivan; What goes around comes around. Precis som jag misstänkte, om man då utgår från texten, så handlar den om en viss Britney...

Nu får det räcka med skvaller, dags för party. Nyår ikväll och snåla inte med guldet..
GOTT NYTT ÅR!julklappar julklappar julklappar julklappar julklappar

Och så var julafton över, men inte riktigt, imorgon är det julafton igen, iaf för min del haha. Blev två julaftonar det här året. Hey jag klagar inte, more presents!!

Ikväll har det iaf vart mys med Maria och Legolas. Ja nu har jag fastnat igen eftersom Sagan om ringen-filmerna visas på fyran. Därför är min dator återigen prydd av massa Legolasfoton!
Måste bara säga att Orlando Bloom är snygg som Legolas och inget annat, det är så han ska se ut!

P.S. Glöm inte Victorias secret visningen klockan 21 på onsdag..I brist på annat kan vi ta en liten fashionfight. Ashlee eller Tori? Måste nog säga att Ashlee bär upp
klänningen så mycket snyggare!
Inte för att klänningen är så snygg..


God jul och Gott nytt år!
//M

Back!

...I'm back.. haha nä men har jobbat natt som (jag vill kalla det) tomtenisse på posten så det har int eblivit så mkt sömn eller bloggning för den delen. 23-06 är det jobb, sen skola och sen lite naptime. Och så börjar hela proceduren om igen. Borde kanske inte kaga så mycket eftersom hela min resa sommar 2007 är typ betald nu hihi. Imorgon är det iaf skolavslutning och inatt jobbar jag för sista gången, woho! Och på söndag är det julafton, woho x2! Nu till den stora frågan; vad händer på nyår?


... and Tara Reid is back! Det här var inte dåligt if I may say!

tarablackxmas.jpg

Sömnbehov

Ingen julkänsla, ingen snö, ingen sömn..
Vad har hänt, seriously, vart är julen? Är det bara jag som inte har ngn julkänsla eller är jag bara lite efter? Det kanske beror på att jag inte har köpt några julklappar än. Nej förresten har faktist fixat två julklappar idag, Alex kommer en gång i månaden få tidningen King ner i brevlådan och Emelies present kan jag inte avslöja för hon brukar droppa in här. Hoppas det blir bättre efter imorgon då det är julmys med massa lussekatter, pepparkakor, glögg and you name it hos Emelie. Men på lördag är det slut på det roliga, då börjar det fruktade nattjobbet. Positivt är att det endast är till onsdag. Sen är det skolavslutning och Malins födelsedag på torsdagen, party!

Nu måste jag återgå till psykologipluggandet, sömnbehov står på tapeten vilket är väldigt passande just nu..

Ashley och MKs  cover på teen Vogue, coolt med två covers, men jag fattar inte hur det går till. Har vissa tidningar ena och vissa den andra eller vad?

M-kAsh

Lindsay is Gossip Girl?

Cory Kennedy poppar upp vart man än går. Nu finns det en video med Cory diggandes till Good Charlottes nya låt "Keep your hands off my girl", den ser ni här.

Ryktet går även om att Lindsay Lohan ska spela Blair Waldorf från böckerna Gossip Girl i filmatiseringen, vet inte riktigt vad jag tycker om det..


So funny!

Haha Lisa Marie Presley får väl priset som årets Mamma! Här hjälper hon till att ta bort hennes 17-åriga dotters Riley Keoughs hår från ansiktet medan hon kysser sin pojkvän Ryan Cabrera (Ashlee Simpsons ex)

thanksmom.jpg

Jag säger som Perez: Thank's mom!

UPDATE!

"the other night said Richie dumped her stylist Rachel Zoe because Zoe, Richie's former friend Mischa Barton "and a few others tried to stage an intervention and tell Nicole to get some help about her weight."

Alltså är den här vänskapen också över. Det är inte som om Mischa har rätt till en intervention mot Nicole, inte Rachel Zoe heller, dom är minst lika smala. (iaf Zoe)

9MischaBarton_NicoleRichie.jpg

Britney is back in business! Vad mycket lite extensions och nya kläder kan göra..

muchbetterrrr.jpg

Sa long!