Midsommar + övernattning @ Viksjö

Japp så var midsommarn över också, snart är sommarn slut =( Ähh än är det 2 månader kvar tills skolan börjar igen och jag har inte ens börjat sommarjobba än hehe =D soft soft!

Den senaste veckan har det vart filmkväll me grabbarna, midsommar i viksjö, grönan med kusinerna, övningskörning och till slut övernattning här i Viksjö. Tredje dagen nu men efter lite shopping på förmiddagen så ska jag hem igen och senare idag blir det shopping+fika med Alex, fun fun!
Nä gotta run måste byta om nu. BYE!

Är du säker? (på bred skånska)

AHH utvilad at last! Kom tillbaka från Hultan 06 igår runt 14. Gick ch la mig vid 19 och vaknade 11 imorse. Så går det när man knappt sovit något på 6 dgr.
MEN  det var så jävla underbart, går inte att beskriva!!

Dem som inte var där har verkligen missat något. Det bästa måste ju ha vart konserterna, förfesterna hos  oss (Camp Heroes), champagne drickande under ett vattenfall med mysiga pojkar från Camp Galla. Eller varför inte kvällarna som avslutades hos Karate Kid ;) haha
Trevligt att bli mobbad varenda gång man sa att man var från Stockholm.  Ca 60-70% av folket som var där var ju från Skåne, vilka egon dom har, speciellt Erik och hela Camp Onion gänget..


Får inte heller glömma b.la The Strokes, Pharrell, Snook, Tiger Lou, Kent  och Timbuktu..Går inte att beskriva känslan av att ha sett alla dem live.

Nä nu måste jag gå och försöka fixa min röst, måste kunne snacka när jag träffar kompisarna ikväll.

P.S. Har helt glömt bort att det är sommarlov nu och att jag början trean i höst, WOHOOO!!


Kate Moss

Man hade sett alla bilder som kom ut på Kate Moss efter knarkskandalen, men videon hade jag inte sett, hade ni?
Här är den iaf.

Känns lite konstigt att se det "in motion", blir mkt verkligare på något sätt. Samtidigt känns det fel att kolla på det eftersom det är ju hennes liv och personen som filmade det här hade inget med det och göra. Bara för att hon är en känd person behöver inte hela hennes liv hamna på display.

18 år

Ojj sommaren är på väg! Iaf sköna halv party sommarkvällarna. Igår blev det vin & tilltugg på Matteus altan med mysigt folk. Idag fortsatte sommerfeelingen med grillning i Belle vue parken för att allas vår Rosalin fyller 18! GRATTIIIS! Hon var ju såklart ute och festade redan igår. Perfekt o vara 18 nu innan sommaren är här. Själv fyller man år i September, ähh bara 2 ½ månad kvar haha.

Nä måste dra nu, senare ikväll blir det Da Vinci Koden med syrran. Har läst boken och hört att jag kommer bli besviken på filmen, får se vad som händer.

Sa long!

Hultsfred '06

JAG SKA TILL HULTAN!!
Åhhh gud vad vi kommer röja Emelie ;)
Babyshambles, The Strokes, Tiger Lou, Kent, Pharrell, Snook och massa andra, LOVELY!!

12-18 juni, HECK YES!See you there suckers!