Rådiggar

Jag rådiggar ( töntigaste ordet?) Mischas relativt nya hårfärg, passar henne. Där på bilderna med stylisten Rachel ZoeSamma stylist. NEHE?!

Fashion Faceoff - Spring 2005 | Lindsay Lohan, Nicole Richie

Eller så borde dom bara sluta umgås...

Paris the bitch?

"Paris Hilton slams Lindsay Lohan" 
  Eller snarare hennes ex gör det åt henne!

Before Romeo & Julia there was Tristan & Isolde

Scratch that, mitt sista inlägg d.v.s. "Me you and everyone we know" var bra, det kan man lugnt säga. But I didn't know real love until I knew "Tristan & Isolde" haha. Jag är en sucker för sådana filmer. Titanic, Romeo och Julia, you know the drill. Tristan & Isolde hade allt och lite till. Jag vill se den om och om igen. Skadar inte heller med två snygga killar i rollerna heller. Det här är en film ni verkligen måste se.

Jag är kär.


Poop back and forth, forever.

Jag har precis sett "Me and you and everyone we know"

Så bra.


Long time, no see

Todeloo!

Mini-lov på G här och inget plugg kvar i skolan, skönt eller vad? Inte ofta man sitter vid datorn nu när man inte har plugg att göra. Datorn har man alltid haft som en tillflyktsort när man ej haft orken eller viljan att plugga hehe. Har äntligen kunnat komma igång med Da Vinci koden nu också, skönt! Älskar den verkligen, nästa vecka blir det den på bio också =)

Ikväll har det vart snacks och film med mirjam, myspys! Nä nu ska jag fortsätta att läsa och sedan blir det tidig sänggång för mig, vill vara uppvilad inför den bästa (?) långhelgen ever!

Söt bild på Rachel och Adam...söt Chanel...söta skor också, hehe.

 | Adam Brody, Rachel Bilson

Sommarlov

Ohoj vi har haft det så skönt i skolan ett långt tag nu men helt plötsligt så kommer allt som en bomb! som en stoooor vattenbomb, SPLASH haha!  Jaa iaf, det jag vill komma till är svenska litteratur inlämning på måndag, matte nationella på fredag och rättsordningsprov på måndag. Har jag sagt att boken som jag ska skriva om på svenska arbetet är inte utläst än och jag har 300 sidor kvar? SUCK! Nä nu måste det plugga lite matte iaf för att sedan fira syrran som kom in på Kungliga konsthögskolan, GRATTIS!! Tur att jag redan sett O.C. annars skulle jag suttit fastklistrad vid tv:en nu...gör det nu iaf..well well...
Sommarlov om 3 ½ vecka iaf, lovely!
 
SA LONG!

Sweet or sexy?

Jag kör en favorit i repris fast den här gången med Lindsay Lohan.
 Sweet or Sexy, vilken stil passar henne bäst?

Lindsay's Dueling Styles | Lindsay Lohan

Viktor & Rolf

Det har ryktats ett tag om att Prada skulle köra en Stella och ha ett samarbete med H&M för en klädkollektion. Vips så vart det borta och det har nu bestämts att Viktor & Rolf ska köra med H&M istället! I november kommer deras dam & herr kollektion ut i H&M butikerna. Den här gången ska jag också hänga på låset som alla andra!

Går rykten om att Ashlee Simpson ska ha
opererat näsan, kan vara sant om ni frågar mig. Både hennes och Jessicas är ju lite capten hook. men inte nu längre! Hon nekar inte till ryktena heller utan säger bara kanske och skrattar bort det..

Om det finns ngn som av ngn konstig anledning har missat Britneys lilla surprise visit to the Late show så kan jag ta och berättade vad hon avslöjade, jo att hon är gravid, IGEN! Bra att det blonda håret och extensionsen är på plats iaf, hon är ju söt igen! haha..

 | Britney Spears


"Hej jag är en underbar kreation från D&G och vill bo hos Melissa!"

img

Så är det!

Den här från Emilio Pucci skulle inte skada till skolavslutningen. Eller vilken annan random sommarkväll!

Picknick i Humlan

Engelska nationella idag, gick superbra! Efteråt var det dags för picknick i humlan och vattenkrig, trevligt att bli helt blöt tack vare Niclas! Vitt linne passade inte in i bilden, Wet t-shirt contest ngn?  Kom hem  för någon timma sedan och har bara slappat framför datorn. Imorgon är det Operation Dagsverke så ta en titt förbi Kungsan och skänk en slant till barnen i Rwanda =D
Nä nu blir det mat och sedan Big Brother, bye bye!

P.S.Jag vill ha
paris och nickys klänningar nu!


  Super söta Jessica Alba


Helgen och lite annat

Fest hos Matteus i fredags, det var kul...haha ngt mer får ni inte reda på! Igår och idag har vart soft-sol-slappa dagarna. Så jäkla skönt med sol! Det är ju sommar, inget mer än shorts och linne när man är ute på stan.
Nu får det bli Big Brother och imorgon blir det skola igen som gäller. Trevlig kväll!

Jessica Alba ska uppenbarligen vara host för MTV movie awards den 3 juni


 | Jessica Alba

Sängen nästa

Tillbaka till verkligheten, är de det som gäller nu eller? Jag vill iaf inte det, inte efter en underbar helg med kompisar, party och pannkakstävling hos Ems. Imorgon börjar skolan igen och då är det endast 6 veckor kvar till sommarlov, kan det blir mer underbart?
20 grader i helgen och party hos Tisse är vad jag ser framemot, lycka!

Nä imorgon blir det som sagt skola och sedan är det gymmet som gäller ;)

Den bjuder jag på...