Sort of assholy or bitchy and evil!

I am 66% Asshole/Bitch.

Sort of Assholy or Bitchy!


You are abrasive, some people really hate you, but there may be a group of other tight knit assholes and bitches that you hang out with and get you. Everybody else? Fuck ‘em.

I am 69% Evil Genius.
Deceitful & Crazy!
Evil courses through your blood. Lies and deceit motivate your evil deeds. Crushing the weaklings and idiots that do nothing but interfere in your doings

Passar ju in ganska bra.Eller hur Emelie? Fuck'em..

Nice

Nu var det söndag igen, har precis kollat på senaste avsnittet av O.C, och tänkte titta på lite prison break. Det är sådant man ska göra på söndagar, filmer/serier och chips. That's life!

Adriana måste nog vara den snyggaste modellen i världen (el en av dem top 5 iaf), 
but what if....?


The Angels are back

Då var det dags för änglarna igen...

Victoria secrets änglarna är på väg till L.A. för att inta Kodak theatre för den bästa modevisningen ever.
Dom ska ännu en gång strutta runt i sina små underkläder och göra oss alla avundsjuka på de vackra plaggen (om man kan kalla dom plagg).
Vi får också se ett uppträdande av Justin.
 Victoria's secret plus Justin, kan det blir bättre? Nope..

HIGH FLYING  photo

Love strikes again!

Vad är inte det perfekta botningsmedlet för det här tråkiga höstvädret än kärlek? (okej en ny väska eller lite kläder skulle inte heller vara så dåligt men men..)
Det är bara underbart att se Ems och lil' kid mysa i korridorerna eller i matsalen, även om vi fick höra lite protester så som "get a room"  från resten av eleverna på Östra så vet alla innerst inne att det bara är för härligt!

För lil' kid så är säkert Ems perfect, but to me,
you are perfect! 


32620-40

The dress

Hemmafester i all ära men jag håller mig till clubbandet!

Det var faktist ett tag sen jag var på en riktig stor hemmafest, men helgen kom och mina kära vän bestämde sig för att ha party. Jag klagar inte, hon och hennes kille är the king and queens av hemmafester men gårdagens gick inte riktigt som planerat...inte trevligt när hela bokhyllan kollapsa framför oss som freaking world trade center. Jag tror jag håller mig till clubbandet ett tag framåt.

Idag har det vart softning, lite mer softning och sen lite chill, skönt! Ikväll blir det Prinsen & jag klockan 21 på trean. Jag är en sucker för sådana filmer, hihi..
Men imorgon drar jag med mig
Estelle ut på stan för att leta efter min nya klänning.

Cheers!

Bandeau Dress

Tisdag-Onsdag

Hola!

Skoldagen igår var väldigt kort. Gick hem efter halva dagen eftersom jag kände på mig att en förkylning närmade sig. På vägen hem kom dagen första kändisspotting. Söta
Elsa Hosk stod vid Åhlens och väntade in någon, kanske hennes åh så söta pojkvän Patric?

Väl hemma tog jagd et lugnt och vilade inför kvällens konsert. 50 cent stog på schemat and I couldn't wait! Jag är inte fifthys största fan men jag kan de flesta av hans låtar, vem kan inte det? Anyways det var askul och jag skulle inte ha något emot att vara killen i publiken som fick hans halsband ( även om mina källor avslöjat att han blev rånad på den senare..) eller kanske lilla tjejen som fifthy tog upp på scen.
Det var iaf en bra konsert and I wouldn't mind seeing him again!

Idag så har jag bara vart hemma och softat, förkylning jag kände på mig är här and it sucks. Jag som skulle på höstfesten imorgon :(. Får se hur det blir med den saken..

Nu ska jag fortsätta titta på Oprah, snygga Matthew Mconaughey är gäst.

Peace out!

Läskigt värre!

Oh skönt med korta dagar som denna. Efter att fått besked om att vi slutar 10:50 och resten av lektionerna är inställda begav sig jag och Estelle till stan för att lämna av ett par grejer från reklamkampanjen. Vi tog en snabb lunch och hann småshoppa lite. Men det bästa måste ändå ha vart Pink Lemonade som vi hitta. WOHO, vem vill inte ha rosa lemonade?

Det fanns även den här som skulle ha passat perfekt till Halloween!          !Fars dag

Åh gud nu är det verkligen vinter, endast 6 veckor kvar till jullov och julklappar, längtar!
Men innan det så får vi ett lite smakprov på alla presenter som väntar. Fars dag nästa söndag och om du inte köpt något än så måste du kolla in det här. 
Den perfekta presenten för alla pappor, eller alla män överhuvudtaget. Passa på och köp något åt pojkvännen också. ALLA killar, om dom erkänner or not, tar hand om sin hud på något sätt. Och här finns det massa olika godsaker att välja mellan, b.la Björnborg, Decléor, Anthony, Chevignon och Nickel.

Man får även små varuprover när man beställer något, fun fun!

Glöm inte att välja att betala med faktura och sedan skriva in rabattkod 5050 , då får ni två produkter till priset av en!

Haha jaa det här är en arbetsskada, jag gör reklam även på min fritid. Så går det när man jobbar med reklamkampanjer.