Mini studenten!

Hej och hå! I fredags var det mösspåtagning för fulla muggar!

Det började 9:30 med tal och sånger by kören på skolgården. Sedan bar det av vidare till Grabbarnas där Östra praktiskt taget hade tagit över, fastän det fanns ett par från Kungsholmen och St eriks. Runt 14 var det dags att ta ettans partybuss upp till skolan där man i ren Östra-anda marschera ner till Karlafontänen där det var mycket plaskande och brottandes i fontänen, inte lika roligt för ett par killar som blev neddränkta med kostymer och hela köret, muhah!

Idag har det vart shopping inför 80-tals skivan på tisdag, undra om man hinner få tag på
de här innan dess...

Well well nu blir det pizza för oss, sa long!I'll do you!

Grr, ingen kan säga nej till Brad Pitt i Fight Club, eller till Brad Pitt överhuvudtaget! En annan hunk är Wentworth som är Break Jeans nya ansikte utåt, eller man kanske ska säga nya ass utåt! Det var lite roligt, haha mina skämt är på topp idag.

Apropå ingenting så har skivorna börjat och det betyder att countdown till studenten är igång, 47 dagar kvar, nope 46 dagar om man ska vara exakt då klockan är över tolv.  Ett litet orosmoln finns det dock på studenthimlen, vi har ännu inte fått våra studentmössor! Blä känns som om varenda skola i Sverige har fått förutom vi, suck! Men men, det löser sig, It better iaf!

Nu blir det lite mer Fight Club tittande och sedan dags att sussa, natti natti!UPDATE: Halleluja! Idag fick vi studentmössorna!

 

FARE WELL!

Om ett par timmar så är det dags att ge sig av men först måste jag bara visa ett cast picure jag fick tag på från Gossip Girl, mycket roligare att se hur de kommer se ut "in costume" eller vad man nu ska säga.
Jaja Glad påsk (i efterskott) och ett fortsatt trevlig lov till oss som har det nu!

Sa long!

Image:3886.jpg

Grr vad han som ska spela Dan blev snygg i rakat!! (han längst till vänster)

Live från Kungsholmen! (för tredje gången)

SUCK! Hatar när inläggen försvinner helt plötsligt, det här är tredje försöket, tredje gången gillt, I hope!

 

Efter X antal chokladbollar, blåbärspaj och Ben&Jerrys framför SATC så känns det som om jag sky spy vilken sekund som helst. Kvällen spenderas hos blondie, en riktig softkväll för att kunna hålla oss vakna under morgondagens (kvällens) aktiviteter.


Det är alltid komiskt med folk som försöker imitera andra, speciellt när förebilderna är tjejerna i Mean Girls. Det är inte lika kul när det är en psykopat som har Freddy Krueger från ?Terror on Elm street? filmerna som idol! Och det är verkligen inte lika kul när han slicear sina vänner med sin hemmagjorda knivhandske, freaky! Mer om det kan ni läsa här.

Btw måste hinna klämma in lite skvaller, får bli något ltet; det är nu bekräftat att Americas sweetheart Reese Witherspoon och hunky Jake Gyllenhaal dejtar! Nu blir det lite mer SATC, byebye!


Mini Trip!

Woho imorgon börjar lovet vilket ska firas ikväll och självklart hela nästa vecka. Har hunnit fixa en liten getaway nu också, så på tisdag kör vi en liten kryssning, fun fun!

Över till mycket mer intressantare saker så som Gossip Girl, väntar på 11 boken som ska släppas i maj i USA. För min del så är den redan bokad så det är bara att vänta på att den ska dampa ner i brevlådan.
Har iaf hittat väldigt trevlig information om serien som säger b.la att den ska börja sändas 1 juni i USA. Hoppas att det inte försenas elller något liknande. Har även fått tag på lite info om vilka som ska spela vem, här kommer ett par av dom intressantaste:

Blair, Serena, Nate, DanChuck och Jenny. Bra att ingen av dom är rikigt superkända, Några känner manigen, som t.ex Penn Bagley som ska spela Dan Humphrey. Jag är faktist nöjd med valet av skådespelare, fast tror att dom kunde hittat någon bättre för att spela Serena än Blake Lively, som förövrigt var med i Sytrar i Jeans filmen.

Well Well nu är det bara att vänta till juni, längtar så!