Jobb(igt)!

Jag vill ha ett jobb.
Correction: Jag BEHÖVER ett jobb!


Birthdaycake!

Nu är verkligen sommaren over! Inte p.g.a det är kallt ute (vilket det är) utan för att när skolan börjar och min födelsedag närmar sig betyder det verkligen att sommaren sjunger på sista versen, eller ngt liknande hah..
Fyller 19 år nästa söndag och det är alltså lite mer än en vecka kvar, har ingen aning om vad jag ska önska mig. Även om önskelistor är något man gjorde när man var en liten plutt så har jag inget emot att få lite gifts, därför måste jag göra en superb önskelista. Någon som har lite tips på ngt kul att önska sig då det för närvarande står still i mitt huvud!

Det är faktist inte helt tråkigt att börja skolan eftersom det nu är något mycket roligare än all civilrätt och matte. Ses på måndag på SU!

P.S. Apropå önskelistor så kommer jag exakt idag om fyra månader sitta och tänka som ett litet barn " woho julklappar imorgon!!"AYO Technology

...och M som i Minimarket!

Igår fick det bli en tur på stan där jag äntligen hittade min hatt och så stötte vi på söta Emilia. Vidare för att möta upp Estelle och sedan för att gå till Minimarkets visning. Mycket folk och bland vimlet syntes Scott Schuman och en annan konstig gubbe som visade sig vara James Goldstein, en uber rik mångsysslare från hillsen haha. Han såg iaf ut att komma från rymden hah plus att tjejen han hade med sig hade färgat delar av håret rosa, lyckat? NEJ!

Ikväll ska vi på bio och det blir förhandsvisningen av Knocked up!

Cheers!!


M som i Marabou.. ehh eller Melissa (el Maroon 5)

Justin måste vara överallt!! Nu kommer hans låt med 50 cent och Timbaland (surprise) ut. Den skulle heta Ayo Pornography men det fick den inte av skivbolaget så det blev She wants it och den är väldigt dirrrty! Det är bara att gissa själv hur det låter när Justin i refrängen sjunger "I'm tired of using technology, why don't you sit on top of me" hah!

Över till roligare saker som party!! Ja det har blivit en massa av det på sistonde, man kanske borde tagga ner lite och ta det lugnt nu när det är så lite av lovet kvar. Alla som känner mig vet att när jag tar det lugnt betyder det film maraton! haha så det får bli massa bio f.o.m nu fastän jag redan sett de flesta som går. Apropå ingenting så är Maroon 5 senaste skiva loooovee!!! Låten Wake up call från skivan måste ha den bästa videon de gjort..

Checka den här, see ya later loooosers!!!Btw så har countdown till att Gossip Girl börjar börjat.