Mon dieu!

Hej och hå. Mycket resande har det vart på sistonde, men jag ska inte klaga för det har vart riktigt jävla kul!
Tänkte skriva lite kort om Bryssel-resan, och då tar jag upp de lite mer positiva sidorna av resan då
Estelle redan listat de negativa, haha..

Bryssel var lite av en positiv överraskning då jag trodde att vi skulle komma tlll en grå betong stad. Vi kom inte till paradiset men hey jag ska inte klaga för det var inte heller helvetet. Vandrarhemmet låg ungefär på 15 min promenadavstånd (el 1-2 stationer med tunnelbana) in till Grand Place där the shit went down, så det var inte fy skäms. Riktigt kul faktist att bo på ett ställe där man inte kan gå ut på kvällarna ensamma endast tjejer, utan måste gå i ett sällskap av killar haha. Vi kom fram till vandrahemmet vid 23 på onsdag kväll så det var bara att lämna weekendbagen på rummet och dra ut. Och det gjorde vi.

Första stopp blev MP3 disco bar för att sen fortsätta till Depót där vi träffa b.la söta pojkar från Manchester och supersöta killar som råkade vara bandmedlemmarna i det as schyssta bandet Kasabian. Kvällen, eller ska jag säga natten, slutade inte lika bra då bandets livvakter blev lite sura på Mr K och bestämde sig för att ta stryptag på honom och bära ut honom ur baren. Hata engelsmännen.. Jag kan berätta att det inte gick så bra dagen efter på Eu-parlamentet samt Svenska representation då i princip hela klassen somna på förläsningarna samt en viss grabb spydde i parlamentets hiss (spya nummer 1 av 5 den dagen).

Fastän musiken på klubbarna inte var den bästa, männen/pojkarna på gatorna var creepy och vi bodde i ett "dodgy" område så var det jävligt kul! Over and out.

Kasabian is the fucking shit!


Trip from hell?

Hallå! Nu är vi tillbaka från den åh så underbara resan. Men imorgon bär det av till Bryssel, hemma till helgen dock.

Ni kan läsa en utförlig rapport om resan hos
Estelle, enjoy!

Sa long suckers!!


Here we come..

Going too Fuerteventura tomorrow!