WOHO!

I love the Heidies!! And offcourse Juan..

DSC_0168.JPG

Britney, Cameron, Scarlett?

Ja jag vet att jag har bloggat om Justin och What goes around, comes around ett X antal gånger men nu börjar jag själv bli confused!
Det första jag tänkte var att låten handlar om Britney, som många fler sagt. Men sen så var det någon som berätta att nej den handlar om Cameron. Äsch jag vet inte, något jag vet är iallafall att Scarlett är med i videon och hon är även hans senaste tjej, eller så är han hennes senaste erövring. Eller inte längre iofs för hon har gått vidare till nästa kille, Wilmer Valderrama, Lindsays gamla ex.

Jaja allt går så snabbt i Hollywoodland, alla byter pojkvänner hit och dit, inte ens jag hinner med längre. Men jag gör mitt bästa för att hålla er updated!

Sa Long!


Recap

Oh nej nu är skolan igång igen, äsch jag kan stå ut med det om vi får ha lika snygga lärarkandidater som i idrotten i varenda ämne!
Något får man hitta på för att ta sig igenom dagen så jag och Estelle drog till Wella för lite hårmodellande haha! Får se hur det blir då, min tid är inte förrän 7/2 men Estelles är imorgon, good luck!

Dagen började iofs ganska bra när jag väcktes av min favourite Justin Timberlake med låten What goes around..comes around. Nu har den kommit ut på radio också!

Nu till viktigare saker så som skvaller, woho!
Vi börjar med några breakups;
Drew och supersexiga The Strokes trummisen Fabrizio Moretti (som jag såg i somras!) har gjort slut, det har även Marilyn Manson och Dita Von Teese. Marliyn Manson har inte sörjt utan han har börjat träffa söta Evan Rachel Wood som vi kommer ihåg från Tretton. Justin har iaf också hängt på trenden med dumpning, eller det kanske var han som startade trenden aja whatever men han har iallafall dumpat Cameron (old news, I know).
Britney vet vi alla iallafall att inte hon heller sörjer ganska länge, nu har hon hittat en ny kille, en riktig bad boy. Jag skulle inte ha något emot honom!
Och sist men inte minst så har Paris skaffat en ny tattoo!

Vi kan avsluta med en bild på min älskling, enjoy!

lookofdeath.jpg

The o.c. becomes Gossip Girl

Dom flesta har säkert fått reda på att sista avsnittet av O.C. - någonsin - sänd den 22 februari i USA.

Har tidigare bloggat om att Gossip Girl böckerna skulle bli film. Det var då planerat att Gilmore Girls skapare Amy Sherman-Palladino skulle göra filmen med Lindsay i huvudrollen men det blir det uppenbarligen inget av för nu när Josh, OC:s skapare, är helt fri så ska han göra en Gossip Girl serie!
Woho så mycket roligare än en film, men fortfarande synd att OC avslutas.


“The books are a soap opera, and TV makes a lot of sense,” Leslie Morgenstein of “Gossip Girl” publisher Alloy Entertainment tells The Hollywood Reporter. “When we made the list of writers who would be the best to adapt ‘Gossip Girl’ for television, Josh was at the top of the list.”

Update: Who knows? hoppas hoppas..

You know you love me
//Gossip Girl

They did it!

Cokate & Doperty's New Year's Day bröllop i Thailand!! That's whats up. Nu har dom äntligen gjort det.
Nu kan Petes tre-årige son Astile leka sött med med Kates söta dotter.

shoppingforrings.jpg

Update: Här kommer ett uttalande från Kates publicist: "Contrary to various entirely false media reports today, there has not been any kind of marriage ceremony in Thailand. She is on holiday."