Ship O(boy)hoy !

Shopping cures depression! Inte för att jag är deprimerad men men I love shopping! Det har de senaste dagarna blivit b.la en ny parkas från Zara, ny väska från Beyond Retro och lite annat smått och gott så som nya solbrillor.

Apropå inget så ser jag på SATC just nu och det är mitt favorit-avsnitt. Avsnittet då alla heta
sailors invaderar Manhattan för en vecka, mums! Skulle inte banga på o var där just nu..

Well well måste hinna med att klämma in lite skvaller som vanligt, vekar som om det här har blivit en skvaller-blogg på sistonde men hey who cares. Becks och Posh har fått ett par dubbelgångare, grymt lika måste jag säga. Skillnaden är väl att Posh-lookaliken inte är lika skinny!Sa Long!

Rise and shine!

...eller ngt liknande. Nä inte lagt mig än och tror inte det komer att hända inom en snar framtid om jag känner mig själv rätt. inte nu när jag e helt inbäddad med den nya laptopen (Milo heter han) 

Över till lite intressantare topics, så som killar! En av mina absoluta favoritfilmer är Green Street Hooligans,
(som jag såg för kanske 104:e  gången ikväll and It's still going strong!) och nej inte bara för att Charlie Hunnam är med utan för att den är bra även om han inte skulle vart med. Iaf han e så grymt sexig i den filmen, alt han gör o säger är bara så jävla hett. well det var väl det jag hade att säga. Jag vet jag flummar runt lite men spela roll, tillbaks till det viktiga, snygga boys!

Här får ni något att vila ögonen på en sömnlös natt som denna..

 

Och så kan vi ta ett foto här till höger på Channing Tatum också bara för... nä behövs ingen anledning hallå!
(Det här kanske hjälper bättre än att räkna får Estelle!)


Ashton for President!

*Varning för ett ganska osammanhängande inlägg*


And so I'm back... Sportlovet är över och idag började the week of fear!! haha nej men grymt mkt i skolan den här veckan. Därför tröstade jag mig själv me lite tv-tittande idag. Man kan alltid lita på Star och Fashion TV. Fick se "My name is Earl" stjärnan Jamie Presleys kollektion
J'aime, inget att hurra över men ändå något som som passar för slappa sommardagar.

För er som har sett Shortbus så måste ni kolla in den här videon, remember den supersöta killen? Då kommer du så njuta av den här videon för nu e han rakad!
Måste såklart tipsa om något litet angående Ashton också. Läs den här artikeln.

Oh nu börjar rapporten från Fashion week in Paris, gotta run!

Cheers!


32620-47

32620-48

32620-49