HOLY CRAP!

Stress stress stress, nu är iaf skivorna över, imorgon har vi Gubbskiva och på tisdag tar vi studenten, can't belivie it.

Meningen med det här inlägget är dock inte att berätta om min stressiga vardag utan att berätta att Gossip Girls säsongspremiär har skjutits upp till 5 September. Men hey när en dörr stängs öppnas en annan, right?

Och med det sagt presenterar jag en liten smaskig Gossip girl Preview!!


Don't brake my heart!

Idag har det vart rena rama slappdagen. Trots att jag har haft lektioner så känns det som en söndag, en typisk dagen efter, inte för att jag är bakis även om det blev ett par för många Lambo under studentmiddagen igår! Själva skivan var väl ganska intressant om man säger så haha. Nu är det iallafall endast 28 dagar kvar tills vi tar studenten och det förvånar mig hur snabbt tiden verkligen har gått, men det ska bli grymt kul!


Hoppar lite hejvilt här men över till Marilyn Manson och Evan Rachel Wood, aka homewrecker, som även är med i hans singel "heart-shaped glasses" från nya skivan Eat me-Drink me. Inte vanlig video om man säger så men ändå ehm cool (?) Lite kul att han säger att låten handlar om henne och att hon påminner om Lolita med tanke på hennes ålder och ålderskillnaden mellan dom. Väldigt sött att han älskar henne så mycket och skriver en låt om henne men skulle inte bli fövånad om bitchen dumpar honom efter att ha fått siit lilla karriär lyft which is soooo needed! Alltid fräscht med blodregn, lite småsexigt sådär, kolla in videon här.

kids

Idag var det idrottsdag i skolan, lika segt som vanligt när skolan anordnar saker. Först hade jag Pilates men det kändes mest som "nu-är-det-dags-att-vakna-processen", de andra passet var mycket intressantare då vi va på föreläsning om cannabis, läraren freeeaka på föreläsarna eftersom de praktiskt taget propagerade för prisuppgifter och tillverkning haha så kul!

 

Efter skolan åkte Jag, Malin, Emma, Estelle och Nardos ner på stan för att fixa grejer till vår studentskiva på måndag. Estelle kära ner sig i en bebis på bussen och de satt och gjorde tecken till varandra, han va så söt. Stooora bruna ögon och blont hår, naaw!
 

När vi ändå är inne på barn så kolla in det här det här så kul, bye biatccches!


image41