Movie Time!

Tja guys, har varit lite off på den här bloggen, sorry, ska bli förbättring! Men har en till blogg på G, spana in den om ni vill. Den handlar om the love of my life, movies!

www.motionpicture.blogg.se

And so I sent some men to fight

Jädrans vad jag är nervös inför tentan imorgon. Önskar jag kunde lägga mig och vakna upp till lill-lördag och bara skippa tisdagen, det skulle vara helt perfekt! Men tyvärr så går inte det. Måste tillbaka till pluggandet men innan det kan jag berätta att jag längtar så till en viss tjejs överrasknings maskeradparty med masktvång!

maskerad2


Brit Brit!

Har absolut inget att skriva men det har jag inte haft på ett tag plus att folk (ehm estelle) blackmailar mig till att skriva. So here we go, min vardag har bestått av skolan, jobbet, bio, shopping (snarare fönstershopping) och party. Nu i helgen är det två mega events höhö! Sen har Milo (min dator) fått sina lilla tid också, oftast om kvällarna när man inte har något bättre för sig. Då brukar man oftas se något som Heroes, Grey's och GG men när man redan sett alla dom så vänder man sig till youtube och hittar extremt roliga klipp om Shitney (aka Britney) som den här.. Enjoy!