Love and other disasters

Dagen spenderades på stan med Estelle. En stickad lång väst och lite småsaker fick följa med hem. Har precis sett klart filmen Love and other disasters och väntar på att min syster ska komma hem med sushi. Perfekt söndag. Puss.


inspiration


Man måste pröva något nytt. De

MMS

Man måste pröva något nytt. Det blir vanilla sky


I want to wear


Blå balenciaga FUNKAR VISST med allt. Bild.

Morning Glory

By me,  Spring 07 Spain

Det var länge sen jag mobilblo

MMS

Det var länge sen jag mobilblogga så jag tänkte att det kanske var dags nu. Det här fotot är från augusti, förra året. Hade precis börjat på modevetenskaps kursen. Tiden går snabbt..


Mine

Jag har beställt dom, synd att dom kommer om ca 1 månad eller 2, inte riktigt snövänliga om man säger så..


Pop

Detta har blivit lite av en bildblogg, men vem bryr sig. Text kommer väl lite ibland, t.ex som nu. Apropå bilder så finns det massa sånna med tillhörande bekännelser på PostSecret. Bästa sidan just nu.


90210 version 2,0 begins 2/9

Jag kommer se, ska du? Samma dag som min födelsedag btw.

Dance the night away


when you least expect it

Och så var det höst..
Bild

party

Kommer ni ihåg när jag skrev om denna klänning? Den här är snäppet snyggare och jag skulle inte ha något emot att ha på mig den ikväll när det blir modevisning på takterassen (kulturhusets tak) och sen party.


when you can't, you want

Nu blir jag sugen på att sy, SÅ SYND att symaskinen är hos syrran (hint). Det är kjolen jag pratar om.


kan man vara grymmare?


Topshop.

Kan sommaren komma tillbaka eller måste jag åka utomlands igen?
För den här måste jag bara ha. Cravings, på modebloggs språk!

Did you know then?

Jag såg precis Harry potter and the halfblood prince trailern och blev helt excited, tills jag 5 min senare läste att premiären är upPskjuten till juli 2009 pga den writer's strike som va, BUUUHU!


Well, if it wasn't love, it was a lot like it.

Även om Ed Westwick just nu figurerar i mina drömmar så är the original självklart Ashton. Såg precis att A lot like love ska visas på måndag. Scenen där han "serenadar" henne är helt underbar. Ashton rocks.


Drivers

Det är så bra att alla mina vänner har körkort, jag har oändligt många chaufförer. Eftersom min eftermiddag var väldigt händelserik (not) så drog jag och Alex (en av mina drivers) till donken och satt och snackade i någon timma, som alltid. Det vi kom fram till är att på fredag blir det fest, otippat? Haha. Nu ska jag svara på dom här frågorna, tjing!


SYTYCD

Ooooh jag är så trött. Inte kul att jobba, eller jo jag brukar tycka att det är kul men jag är så himla trött så jag vill lägga mig typ NU men det kan jag inte för jag vill se på so you think you can dance. Haha vadå i-lands problem. Nu ska jag ta en nektarin och dagdrömma om Ed. Mums.

lights will guide you home


You two deserve each other

Ska berätta om gårdagen/kvällen senare men nu måste jag bara berätta hur mycket jag längtar tills GG börjar den 1 sep! Det här är en SPOILER så kolla inte ifall ni inte vill se ett par scener ur första avsnittet. Btw berättade jag att jag för någon kväll sen drömde att jag och Ed Westwick var tillsammans HAHA!


BLUE BLUE BLUE BLUE

Jag ska på bröllop imorgon så jag kommer inte kunna fajtas i Nord mot Syd som planerat, det suger! Men tar igen det med party på kvällen, Stureplan blir ett dansgolv för 35000 har väl ingen missat? Dessutom så spelar TBB och Busy P från Ed Banger records (min favvo), asvlutar gör angello och ingrosso, det kommer bli guld. Ni hittar mig vid den 130 m långa baren på biblioteksgatan, Cheers!


Darwin&Backwall när dom spela på hultan, snacka om röj

Who am I?

Efter att sett The Dark Knight så är jag helt inne i den världen, jag brukar bli så efter att jag sett en film jag verkligen tycker om. Sitter helt enkelt och läser/ser allt jag kan komma över från den filmen, Men iaf det jag ville komma fram till är att vill ni veta vem nästa villain kommer vara i Batman? Såklart ni vill. The Riddler, aka Gåtan, oh yes, han spelades sist av Jim Carrey och ryktas den här gången att spelas av Johnny Depp. Hoppas hoppas, han skulle vara grym!


Tonight.

Ska jag se Kung Fu Panda, sooo excited haha!