Skins

image91

Har fått en ny obsession. S K I N S. Grym serie, rekommenderar den starkt! Har nästan sett klart hela första säsongen. Såg om första avsnittet idag med Estelle. Ska över till henne first thing imorgon och se avsnitt nummer 2. Haha ja dom är verkligen värda att se om. Sitter btw och ser på Forever Eden just nu, mycket drama som vanligt.

Imorgon blir det middag på TGI Fridays, sen får vi se vart natten för oss haha. God natt babes.

Rockparty

image90

Snart är det dags. 12-13-14/6 blir det röj på hultsfredsfestivalen. Babyshambles, Linkin Park, Jimmy Eat World, Johnossi och en massa massa mer! Är stört taggad. Nu längtar ajg verkligen efter sommaren. OH!


Dieselized

image89

Ahh kom hem vid 06:30 imorse, sov till 13:00 och drog med Alex till stan. Jag kom precis hem. Men asnice att ha shoppat hela dagen och sen vart på bio. Just how I like it. Så jävla skönt me sol också. Oscarsgalan var btw fun, eller något haha. Nä men röda mattan programmet innan är nästan roligare. Nu ska jag nog sätta på en rulle o bara ta det lugnt. Salong.


barelylegal

image88

Helgen är snart över, snyft. Min syster landar om ca 5 min så snart kommer hon vara hemma och show off hennes nya snygga bränna. Själv så ska jag möta upp Alex om ett tag, sen drar vi till Maria för oscarsgalan. Det börjar 02:30, lång natt? Oh yes!


takemetothesea

image88

Har vart en massa kläd snack på sistonde, Visst jag gillar mode och kläder och allt vad det heter men det är inte hela världen så back to basics som man säger. I torsdags kväll var jag btw sjukt duktig haha. Städade, diskade, rensade och efter det tog en skön dusch. Målade om naglarna också, från svart till bubblegumsrosa. Känner mig som en superglad cheerleader som tycker att allt är såååå kul! haha. Anyways kom precis hem nu och ska softa lite. Cheers.

Ready to wear

32620-87

LA PERLA & GUCCI SPRING 08. Nummer ett och två är från La perlas ready to wear kollektion och de resterande från Gucci. Jag skulle kunna ha på mig allt. En annan fråga är vart jag skulle ha på mig dom två första, men what the heck vem bryr sig. Vad tycker ni?

Imorgon (fredag) ska jag iaf iväg på äventyr, så det är verkligen dags att lägga sig nu. Är tillbaka hemma på lördag kväll, men Milo (datorn) ska med på äventyret så det kan bli någon uppdatering. Trevlig helg!


'

image87

Dags för the fashionfreak i mig att komma ut igen haha nej men bild nr 3 är så grym. Påminner mig om att jag måste köpa ett par nya converse. Har redan två höga, ett par helsvarta och ett par beiga. vill ha ett par låga i mörkblått el ngt liknande. Det jobbiga är dock att så fort låga converse i den färgen jag vill ha kommer in så försvinner dom snabbt som satan. Finns alltid bara en massa höga kvar. Well well får beställa från caliroots el ngt. Nu ska jag iaf se på Cashmere Mafia. Salong!


Ed banger records

image86

Sitter och väntar på att Forever Eden ska börja 01:45. Börjar bli riktiga intriger där nu. Någon mer som brukar se det? Iaf medan jag väntar så satt jag och tänkte på sommaren (otippat?) och hur det bästa med hultsfredsfestivalen i somras var alla artister från ed banger records. Uffie, Justice och alexAnder. Uffie är ok inte riktigt min musikstil men fatta hur bra Justice och alexAnder var. Jag är en riktig sucker för bra DJ:s. Aja nu börjar Forever Eden, hörs imorgon!

Then you smiled, he got wild



The Kooks - Ooh La

-

image85
Jag tjatar mycket men that's just me haha. Jag vill ha sommar nu nu nu! Då vill jag se ut såhär.

Förutom det så hade jag tänkt att städa lite. ser ut som ett bombnedslag i mitt rum. inte ok. Annars så längtar jag till helgen också. Är riktigt sugen på att festa. Blev aldrig det i helgen och jag är van vid party varje helg så nu känner man abstinensen haha. Kanske borde fixa till förfest här hos mig. jag är ju helt ensam den här veckan. så blir det. Sen borde man ta en sväng på stan innan så man har något snyggt att sätta på sig.

Pretty in..

image84
Det kan vara snyggt med rosa. Behöver inte vara en massa gulligull. En såndär kavaj vill jag också ha.
Nu ska jag se lite på Breakfast club, den är så bra.

I wish..

..att det var bättre väder så jag kunde gå ut med den här outfiten och träffa honom sen skulle vi vinna på lotto och bosätta oss här. Hmm.. ngt mer? äsch kan ta resten senare.

image83

i tried to be chill but your so hot that i melted

image82

JASON MRAZ. Han är bra. Ni borde lyssna på honom ifall ni inte gjort det. Lite chill låtar sådär. Soft.


Once a poke is hidden, it's gone forever. the memories, however, will last a lifetime.

image79

Min rubrik är tagen av Facebook, haha det där med pokar är en hel historia för sig själv. så kul. Tjejen ovanför är btw rocking. Klänningen är underbar. Ge mig sommar nu tack. Får bli ett till avsnitt av GG nu. Can't get enough.


Seventeen Candles

image81

Var tvungen att kolla på ett Gossip Girl avsnitt, kände lite abstinens, fick bli avsnitt 8 (my luckynumber). Det avsnittet då Blair fyller år.

Bästa scenen:
Blair: I don't believe this!
Chuck: How do you think I feel? I haven't slept. I feel sick, like there's something in my stomach. Fluttering. '
Blair: (horrified) Butterflies?


the dress said buy me

32620-79

Det här är inte riktigt en modeblogg haha men den här klänningen vill jag ha! VART ÄR DEN IFRÅN?

Daddy's eyes

image76

Tjoho. Har det väldigt boring för tillfället. Har köpt naturgodis som jag ska mumsa på lite senare. Nä jag har inte så mycket att säga.. haha väldigt kult inlägg, kanske har något bättre att komma med senare. Sålänge kan ni lyssna på det här. Kan inte The Killers ha en konsert snart innan jag spricker.


hearts.

image74

Tim Burton är grym, Johnny Depp är grym. Sweeney Todd var grym. Se den! Som sagt käkade vi efteråt och nu sitter jag här hemma med mina aladdin hjärtan, mumsiga choklapraliner. Imorgon har jag ingen aning om vad jag ska göra, men något produktivt (I hope). Kanske söka något nytt extrajobb så man kan resa bort innan sommaren. Det behövs.

söt pojke.

image73

Dagen har tillägnats till dagdrömmar om sommaren, resor till en vit sandstrand med klarblått hav ena veckan och härliga festivaler den andra. Har jag sagt att jag är sjukt trött på vintern? Det har iaf vart en trevlig söndag och den kommer bli ännu trevligare. Ska bort på äventyr med min best bud Maria. Sweeney Todd följt av en sen middag står på schemat. Mysigt.


i want it

Alltså vad är grejen med blogg.se? Alltid när jag vill blogga, dvs på kvällen/natten så funkar inte sidan. Seriöst kan dom göra något åt skiten eller. Ska sluta vara aggro nu det är ju sol ute hehe. Fick btw precis ett sms av min syster med rapport från Egypten. Hon och hennes BF landa precis "Det är jättevarmt och inga moln på himlen" . Det är vad hon hade att säga, happ kul. Vill också utomlands, fan. Någon som är på?

image72

i want Justice

Ännu en härlig vårdag, temperaturen kanske inte är på topp men solen är så who cares. Ska dra in till stan och spana in Dress off dress on eller va det hette. Later!

image71

Are you freaking kidding me?

Alltså ja Cory Kennedy har cool stil och sånt, men en t-shirt med ett jävla tryck på för ca 100 dollar är ju pure shit.
The cobra snake/Cory Kennedy/Ksubi, jaja whatevs seriöst överpris någon?

image70

Lovely.


image69

Jag är så satans glad nuförtiden när jag vaknar. TACK SOLEN!
Livet leker och jag måste skynda iväg till SU, seminarie står på schemat och jag har inte gjort klart allt plugg än, måste läsa det sista nu.

SALONG!

I like him like a metaphor; It's hard to get..


image68

Snart är alla hjärtans dag över. Fattar inte varför det måste finnas en speciell dag för att folk ska kunna visa sin kärlek. Anyway jag har haft en trevlig dag med takeout, movies och icecream, kunde inte vart bättre.

Puss

OMG she's gone mad

Ni vet hur man ibland får dille på en låt och den går på repeat. Den hår låten blir ens allt, en liten bebbe i mp3 format som man håller kär. Ämnet är extra känsligt när det är en låt man "upptäckt" innan hela stan går och nynnar på den.
Jo en
kompis till mig har en massa små bebisar, hon flippade iaf ur idag när hon såg att tv4 hade tagit hennes låt och använt den som reklam för alla kärleksfilmer dom ska visa idag..det lät ungefär såhär: TV4 HAR SMUTSAT NER MIN LÅT!!
image67

Never trust a sailor on dry land.

Tar en liten paus från pluggandet. Slötittar på Ally Mcbeal och väntar på att senaste One tree hill ska bli nedladdat.
Idag har det vart så soligt ute. Älskar det. Man (jag) blir verkligen på så bättre humör då. Ikväll ska det festas på cafét, måste därför tillbaka till pluggandet nu, blä..

image66

The Other Boleyn Girl


image65

28 feb
KOLLA KOLLA KOLLA KOLLA KOLLA KOLLA

Girlfight

image63

Cashmere Mafia
som började för ett tag sen är grymt bra men nu har det poppat upp en till serie med samma koncept; ett tjejgäng med toppjobb på Manhattan. Lipstick Jungle. Den suger. Ren kopia av Cashmere Mafia. Vissa hävdar dock att båda två är wannabe SATC. Kanske för att Cashmere Mafia kommer från samma skapare som SATC (använder sig även av samma stylist, Patricia Field) medan Lipstick Jungle är baserad på boken skriven av Candace Bushnell (precis som SATC) Well well, jag gillar Cashmere Mafia, buuuh för Lipstick Jungle.

Vårkäääänslor!

image60

Alltså nu fan ska det blir bra väder, annars sticker jag härifrån väldigt snart. Buhu har en massa plugg som jag måste ha gjort innan seminariet på fredag. STRESS!

Face your fears, FACE'EM!!

Okej i fredags var jag och såg Cloverfield på bio med två kompisar. Allt gick bra, vi är inte riktigt sånna som blir skrämda enkelt. Men igår när jag pratar med ena kompisen säger han, och jag citerar: "Jag mår dåligt, den var otäck på något sätt, slutet gjorde mig jävligt skraj". Haha det roliga är dock att han precis sa att han laddat ner filmen och sett slutet 40 ggr. Människan är inte frisk.

image61

Oldies.

Ser att dom visar sista avsnittet på säsong 4 av One Tree Hill på femman, fun fun! kom på att det fanns så mycket mer blaj på tv förut. Roligt blaj däremot, typ som Big Brother och Paradise Hotel. Om jag ska vara ärlig så saknar jag dom programmen lite faktist. Dom passar ju perfekt på en trist söndag som denna (efter en helg av too much partying). Tur att Forever Eden går lite då och då på femman..

Party like a Rockstar

Jag har ett förslag. Läste häromveckan då Kate moss fyllde 34 att det var planerat att fira i just 34 timmar (hon klarade 18). Men man kanske borde köra samma grej när jag i höst fyller 20. Det borde vi klara lätt. Who's with me?
image59

Outtakes.

Det här är typ första gången jag har haft suget att blogga flertal gånger under en och samma kväll men då bestämmer blogg.se sig för att gå emot mig, NICE. Det var helt omöjligt att komma in igår kväll men men. Tänkte bara tipsa lite om Gossip Girl bloopers som e roliga. Här har ni, jag ska gå och läsa The it-girl. En Gossip Girl spin-off som handlar om Jenny.

 

Everything has an end

det är vad man brukar säga, och det stämmer. Nä nu ska jag inte bli så filosofisk, det jag tänkte på är att varenda serie jag kollar på bara tar slut efter 12-13 avsnitt och ingen news om när det kommer tillbaka heller.
Californication och Moonlight, för att nämna ett par. It sucks! Vad ska man hitta på nu då?

image58
Så farligt är det inte haha..

Ari Gold for President!

Tjo babes. Jag vet att jag skrev att jag skulle komma med en rapport igår kväll men så blev det inte som ni ser.
Har suttit och sett reruns av Entourage men nu ska jag hämta glassen med krossad choklad och se sista avsnittet av
Moonlight  istället, en serie i världsklass!

image57

here's what's on the menu

Jo Jag har redan sett alla GG-avsnitt men vem kan motstå när det går på tv.
Så chipsen+dippen är redo, likaså jag. Mer update om den gångna (och den kommande) helgen kan vi ta lite senare ikväll. Nu blir det Gossip Girl.

image54