Clapyourhandsitissoonfriday!

Jaaag har försökt komma in på blogg.se ett tag nu, Jag som aldrig bloggar, och nu när jag vill det så går helvetes skapet emot mig, vad är oddsen? Iaf nu är jag inne (hehe) and I aiiiint leaving! Kommer dock inte ihåg vad det var för viktigt som jag vill plåga er med men det är okej, jag är glad för det är snart helg, och ja lill-lördag räknas. Så imorgon ses vi i dimman!

image52

True.


Heath Ledger

Jag är i chock

image53not only 9 crimes

Tja! ehm städningen gick ganska bra sist, rensningen gick okej och det där me att sy gick helt utför, orkade aldrig ta tag i det så det fick bli en annan klädsel i fredags. Mycket planer nu inför veckan, imorgon börjar föreläsningarna igen, ganska skönt att ha någonting att göra faktist.

Tills dess så sitter jag och obsessar över Shayne Ward. Snygg? YES!Woho!

Nä jag har inte så mycket att skriva egentligen, försöker skjuta upp det faktum att jag ska rensa garderoben (yajks) och städa mitt rum. Sen ska jag sy en kjol också av blått sidentyg, men det är ju kul så jag kanske borde börja med det? Jo så blir det.

Salooong!

image51


Houston we have a plan

tjingeling! Sitter och taggar inför fredag, galen? Svar ja. Men det gör inget för ni älskar mig ändå nä men på fredag har fröken äntligen haft sin tenta så då pallrar hon sig hit för lite middag och annat kul. Party med andra ord.

Cheers!
image50

SAWDUST

Inom de närmsta dagarna kan ingen nå mig för då sitter jag med ipod-hörlurarna intryckta i öronen och lyssnar på The Killers senaste skiva på repeat.
Sawdust.♥

My Year

♦ Julafton var lika mysigt som vanligt och allting på önskelistan bockades av

♦ Nyår blev trots allt tjafs väldigt trevligt, thanx mästerkocken för allt det goda vi fick att mumsa på!

♦ Ett missöde hände dock under mellandagarna (läs: tidigt på dagen, nyårsafton), var nära att jag skulle få skåla in det nya året med
denna hårfärg. Snyggt? Ja. På mig? NEJ!

Så.. över till det här året, Förväntningarna är höga, och jag kommer göra allt för att få det perfekta året.
After all, 8 är faktist mitt lyckonummer.