What do you say

Alltså jag vet inte men har inte riktigt haft lust att skriva här, inte för att jag inte gjort något som jag velat dela med utav, utan bara för jag inte velat det haha skumt skumt men men. Har iaf börjat att läsa The Gossip Girl Prequel - It had to be you. Boken är helt fantastisk, och snygg! Ska fota den senare och visa upp så ska ni få se. Det är sjukt kul att läsa om allt som hände innan Serena left for boarding school, Vanessa raka huvudet eller innan Vanessa och Dan ens träffades och innan Nate och Blair blev tillsammans för första gången. Idag var jag förresten och shoppade, b.la ett transparent linne från monki fick hänga med hem, blir perfekt för helgens party.


Tisdag

tjooohoo! kände att det kanske var dags att uppdatera här, har ändå vart hemma i ett par dagar nu. Kom hem i fredags natt och det är redan tisdag, vadå tiden går snabbt? Nu har jag blivit sjuk också, great precis i tid för att solen har kikat fram, jag som trodde att jag kunde bättra på min bränna (har blivit gaaanska brun nu om jag säger så efter sunny beach). Det enda jag kan tänka på är att boka en ny resa, någon som vill med? Ska lägga mig och titta på What I like about you, Amanda Bynes är så rolig så jag dör. TJING!
Här har ni något fint att vila ögonen på..


See you later alligator, in a while crocodile.

Packad och klar, as they say. Kommer antagligen inte blogga när jag är borta, för vem vill sitta vid en dator när man är på semester? FUCK NO! Men vi hörs om en vecka. Puss puss puss!
Och ni ser väl vem det är på bilden? Snygga Ed Westwick..


When time flies by

Har spenderat de senaste dagarna till att fixa grejer inför resan och sen har jag umgåtts med mina underbara vänner!
Men nu är det (äntligen) dags. Imorgen åker jag till Sunny Beach (igen) och fan vad det ska bli nice. Sol, bad och party, vad mer kan man begära. Hoppas ni får skitväder här i Sverige. Haha nej men hoppas ni får soligt! Superskönt att ha ett eftermiddagsflyg, orkar inte med att gå upp mitt i natten. Kommer nog ett inlägg imorgon också innan jag åker. Bye darlings!
Skulle inte banga på att åka i den här klänningen, underbar? YES!


She was buzzin' all over me like she fell in love.

Hur charmig är inte den här låten? Åh sommar.

Och jaa det är Cisco Adler..

Tisdag

Grått ute men vem bryr sig för jag åker nästa vecka HAHA. Nä nu ska jag inte vara så evil. Dagen igår spenderades med Maria. Körde till IKEA och shoppa en massa onödigt sen tog vi en sväng förbi stan också. Avslutade som vanligt på Café 60. Efter någon timmes vila hemma så åkte vi till Nina och tittade på Superbad, bästa filmen. Idag ska jag städa städa och städa. BYEEE!
Juste, kan inte någon med lite pengar över skicka över den här klänningen till mig? TACK.