Yellow.

Kolla vilken fin solros jag fick på jobbet i fredags!





Feathers

Slutet på EM nu då. Sitter och biter på naglarna, jag biter ALDRIG på naglarna, fatta nerverna. Tänkte att jag skulle distrahera mig själv genom att visa mina ursnygga örhängen jag köpte på rea. 34 spänn!


Last night.

Igår började vi med en god middag på Rice, riktigt gog buffé med sushi och andra asiatiska rätter. Sedan promenerade vi till Hötorget och Sergel där Sex and the City började klockan 21:20. Fullsmockat med folk och tjejer i snygga outfits. Filmen var självklart grym, tycker dock att serien är fortfarande hundra gånger bättre. Tycker inte om att allt var så gulligulligt med Carrie i filmen. Det blev självklart tårar vid ett par tillfällen men mest skratt. Efter det hade klockan redan hunnit bli 00:30 så vi fortsatte ut i natten, party stog på schemat! Kom hem till dagsljus, men det gör man väl alltid på somrarna?

Shopping.

Gick upp vid 12 och drog in till stan med syrran. Shoppade en massa sommarkläder idag men en sak som jag ångrar att jag inte köpte är klänningen på fotot, visst passar den bra med mina lila strumpbyxor? Den kommer från Zara och var otroligt härlig. Apropå Zara så var det kaos där inne haha. Var hemma vid 19 tiden. Fatta att jag är trött nu efter att ha gått i ca 7 timmar, helt sjukt. Shopping är den bästa träningen ;)

Mums.

Confessions of a Teenage Dramaqueen är typ det enda som går på tv just nu. Har sett den för många gånger, och den är inte ens särskilt bra. Nu ska jag iaf äta jordgubbar med krossad choklad-glass. Senare kan jag berätta om kvällen igår och dagen idag. Later.

Christian

Så fint!


Tonight is the night.

SUSHI, SEX AND THE CITY, PARTY. Så ser min kväll ut. Jag ska äntligen få se SATC filmen och den kommer säkert vara helt underbar. Innan det blir det middag och efteråt drinkar och fest. See ya later alligator.

Hot

Jag köpte förresten min biljett igår, the ticket out of this hellhole, haha nej men åker till Bulgarien (för andra året i rad, oops!) den 11 juli så det var nog dags att köpa biljetten, eftersom det endast är 2 veckor kvar. Apropå ingenting så vandra jag runt på stan i 3 timmar idag, ensam. Försökte hitta något snyggt som man kan ha på sig men icke sa nicke. De enda plaggen som finns är fula REA-plagg. Inte för att jag har något emot rea men det är bara fullt med massa skitkläder i affärerna. Resultatet av 3 timmars shopping blev iaf 3 par hotpants, yäy för mig haha. Och för alla er som vill ha de hypade gladiatorskorna med skyhöga klackar från Zara så spring dit nu, det är nämligen rea på dom! Själv föredrar jag dom här godbitarna från Miu Miu.




Let's do it

Försöker övertala Maria att vi ska köpa en endagsbiljett till Arvika. 495 kr för nästa torsdag. Kolla banden, hallå the koooks mina älsklingar, plus massa annat party som Familjen, SMK och Housewives, hur grymt är inte det?


Not dead

Midsommarhelg och allt har gjort att det blivit no blogging! Härlig midsommarafton med den obligatoriska midsommarlunchen och små grodorna runt stången. På midsommardagen hade jag feber men det ignorerades eftersom min kusin fyllde 18. Party för hela slanten. Igår låg jag helt död hemma med amerikanska pannkakor som sällskap. Nu ska jag in till stan för att se om jag hittar något på rean. På bilden är det sjukt grymma The Hives från hultan i år. Otroligt kult inlägg va?

Sommarkväll

MMS

Har vart och fikat på cafe 60, som vanligt! Resten drog hem till Jonas för att se Control, men jag är tvungen att dra hem och sova, buhu! Ser ni mina armband? 39 spänn på indiska.


Way Out West

 

MMS

 

Kolla in banden! Maria ska vi dit?


God natt bloggen.

 

MMS

 

jag mms bloggade tidigare idag men det kom ju inte fram! Har vart på förhandsvisningen av Adam Sandlers senaste film och Estelle har strött salt i såret över att jag missade vip-visningen av SATC när jag var i hultsfred. Apropå hultsfred så kolla vilket fint meddelande jag hitta på en bajamaja vägg!


Hultsfred '08

Var helt underbart och jag sammanfattar det genom att ge er denna låt, Stört party, tror ni jag har någon röst kvar? NEJ!




EMD

MMS

Vi stanna på coop och köpte något for the road..


7 hours

Ska upp tidigt imorgon bitti för att åka ner till Hultsfred, tur att man inte har körkort då så man bara kan softa i bilen haha. Annars så har jag idag jobbat, åkt bil med Maria till Carro för att lämna vårt bagage (så vi inte behöver släpa på det imorgon) samt duschat och en massa annat småtjafs. Nu börjar det närma sig och jag måste verkligen lägga mig, är grymt trött! Håll utkik för mms-bloggning. Och ordet på gatan är att jag ska gästblogga här. Sant? Ni får väl kolla in för att få reda på det. SALONG!

Last day

Imorgon ska vi till fjärilshuset med jobbet. Sen måste jag på stan och köpa lite grejer inför hultan. Bloggningen idag har inte vart något att hurra över men just nu är jag grymt trött så det blir sängen. God natt!

Soon!

Tiden går sjukt snabbt, redan söndag, vilket betyder att jag åker om 2 dagar. På tisdag bär det av till Hultsfred, YÄÄÄÄY!

Söndagen den åttonde.

MMS

Nu ska man hem. God natt!


appletinis ftw

 

MMS

 

appletinis ftw


På väg

MMS

Favvo halsbandet är på och det är dags för middag på Village och sen party! Ha en bra kväll,


På väg vill Laroy haha förat l

MMS

På väg vill Laroy haha förat lite


Shorts

MMS

Maria känner sig naken? Vad tycker ni haha..


PARTY!

MMS

EMD! VI ÄR AS TAGGADE!


Ligger i gräset med Maria

MMS

Asskönt väder! Maria sa precis: undra no det är match ikväll? Alla har ju flaggor och blågula kläder. Det var då jag brast ut i skratt och undra vad jag har för kompisar


Nu blir det picknick! Hoppas n

MMS

Nu blir det picknick! Hoppas ni får en super dag! Förresten här är fransväskan.


Sweeeeeeden!

Nationaldagen och det är varmt som satan! Nu ska det ut och stekas, följt av picknick och party. MMS-bloggning i högsta grad idag haha! TJINGELING!

På väg till student mottagning

MMS

På väg till student mottagning nr 1. Nu kör vi!


Det här med mms bloggning är d

MMS

Det här med mms bloggning är det roligaste ever! Jobbar just nu men senare i eftermiddag har jag två mottagningar att gå på, undra om jag hinner. Förresten så vill jag också somna till sånna här fina tryck flygandes på väggen.


Elle

Jag är stört trött och ser på Celebrity Rehab, det är askul haha! Förresten så har jag käkat Marabou, nu mår jag dåligt, för mycket av det goda vettu! Haha. Förresten visst är Mary.Kate sjukt snygg i Elles juli nummer?

prövar mms bloggning. Undra mm

MMS

prövar mms bloggning. Undra mm det funkar..


Miss know it all

Konversation mellan mig (M), 19 år, och random dagisbarn (DB), ca 3 år.

DB - Varför har du ett örhänge på tungan? (tungpiercing)
M - Därför..
DB - MEN varför?
M - Därför! Varför har du ett diadem på huvudet?
DB - Ehm.. för jag vill inte få håret i ögonen. Och så är det fint!
M - Men jaha.. ska vi leka nu?

Kan barn sluta vara så smarta.