Random

Ska käka strax och sen på förhandsvisningen av Fishy, ngn svensk film. Imorgon ska jag på förhandsvisning igen, Stepbrothers. Ska bli fun. Här får ni en till bild från min random mapp.


JÄVLA SKIT!

 

MMS

 

Min ipod bara frös till när jag bytte låt. Den hann inte ens börja. DET HÄR SUGER. Min mobil håller oxå på att kollapsa, suck. Jag är på väg till stan iaf..


Lights will guide you home

 

MMS

 

Har inte vart såhär trött på evigheter. Ligger iaf i sängen efter en dag på jobbet och stan, självklart hann jag med lite shopping, löning ju.. Imorgon blir det party men ikväll är jag nöjd med sängen, massa kuddar och endast ljuset av min guldstjärna..


GG 90210

Nu ska jag se på senaste gossip girl, yääää! Sen blir de 90210, smaskigt. tänkte ifall ni ville ha lite info haha.


Movies are my passion.


Pics.

Jag har en mapp på datorn som heter Random. Där finns det en massa random bilder som jag sparat av olika anledningar. Det finns b.la massa fina bilder, som den här. Kanske borde börja visa några lite då och då..


Sunday not so sunny.

Söndag. Slappdag. Veronica Mars har jag sett på hela dagen, imorgon blir det jobb. Tjingeling tingeling.

Tell me that you love me first because I'm afraid that if I tell you first you'll think that I'm playing the game.

Jeux d'enfants, var underbar. Slutet var inte bäst, men annars var den fin. Kärlek är fint.home alone

Förklylningen håller i alltså. Men igår trotsade jag den och drog ut, började lugnt på Fridays uteservering och fortsatte till Ego efter 1 min på världens skummaste ställe. Knast. OMG säger jag bara, kan inte bli konstigare.. Ikväll är det fest igen, men utan mig. Suck jag vill inte vara sjuk! Jag har iaf bunkrat upp med film, Jeux d'enfants och sen kanske skins avsnitt 2x07, älskar det asvnittet. Nu ska jag käka. Tjing.

Sometimes friendships are harder than relationships.

Mine?

En av mina favoritlåtar, killen är sockersöt, jag känner mig som en pedofil = JOHN ANDREASSON. Jag är helt fast i Idol haha.

P.S. Robins röst AMAGAAAD!

True


movie.

Fortfarande sjuk/förkyld. Så jag fortsätter i filmens anda, Efter att sett klart på repris avsnittet av GG på femman så dra jag hem till Sandy, sen ska vi på bio. tjing!

Totally Tallulah

Antar att Mark the cobrasnake har tröttnat på cory kennedy och skaffat sig en ny heting (lammkött hon är freaking 91:a)
Tallulah Morton.


Come what may, I will love you until my dying day.

Finns inte så mycket att göra när man är sjuk så igår gick jag hem till maria (med singstar ofc). Vi sjöng, vi åt pizza och såg på världens bästa film, Moulin Rouge. Kommer inte ens ihåg hur många gånger jag sett den.


I guess we didnt die

No time för bloggen när man firat sin födelsedag, vart på bröllop, sjungit singstar, jobbat och nu blivit sjuk. Men det kommer nog en bilduppdatering från min bday. puss

PostSecret

Am i strange if i just want to lie in bed all day and watch love actually? I mean, it's not even winter yet..


It's offically my birthday, 20 candles. Let them eat cake.


Say hello to my new shoes