Vårkänslor

Aloha!

Steg ut ur porten imorse och hörde fåglarna kvittra, hur skönt var inte det? Var verkligen vår idag, även om det fortfarande  finns lite snö kvar här och där. Intervjun med Expressen blev inte av idag heller, SUCK!
Såg snyggingen på vägen hem, blev lite chockad eftersom jag såg honom "ute i det verkliga livet" hehe... hur kan man bli helt knäsvag och bara helt sprattlig av att se en person...It's sick....men han är så fin!   ÅÅHHH, I want him so bad!

Var och spanade på jeans med Mirjam, sedan käkade vi på donken, yes I was a bad girl men har faktist inte käkat där på jättelänge! Någon som vet vart vart jag kan hitta snygga svarta jeans som inte är stuprör så är det bara att säga till. Acnes var snygga, men stuprör passar ej på mig =(

Ska kika lite i Vårinspitaion tidningen från H&M som vi fick hem i brevlådan idag, sen ska jag läsa lite i engelskaboken.

Imorgon blir det skola och träning med Frida. Kanske lite italienska pluggning om jag har lust.
Har blivit utmanad till att skriva om mina ovanor, men det orkar jag inte nu, skriver det imorgon.

Bye bye

En snygging som jag hittade på Julians blogg

36368-58



Måndag

Skönt att snön börjar smälta bort, fast slasket har jag inte direkt en förkärlek för.
Måste nog börja plugga italienska i veckan inför provet nästa vecka, måste skaffa mig ett jobb och ta tag i träningen! Nu måste jag skärpa mig, faktist inte så långt kvar till skolavslutningen =D

Sportlovet är det ännu mindre kvar till, woho!
Lektionerna i skolan går väl på som vanligt och imorgon blir det intervju av Expressen med Cheerleadingen =) ska bli kul!

Har inte så mycket mer att säga, är så oinspererad =(
Jo en sak till jag vill ha Marabou choklad, den där nya med digestive. Man kanske ska springa ner och köpa...

Besos!

Snyggt från Prada som alltid..



Slappis Söndag

Snacka om att det vart en slappdag! la mig vid 8 imorse och vaknade vid 12, lika pigg som alltid ;) Har kommit på att jag är mkt piggare när jag sover lite än när jag sover mkt, hur kommer det sig?
Iaf, fortsatte dagen med lite surfande på nätet och såg det det nyaste avsnittet av The O.C. Tills klockan slog 17 och jag åkte till Kista med  Mirjam för lite mat. Toppade och färgade håret. Brunt som vanligt eftersom mina gamla ljusa slingor börjar visa sig och det gillar jag inte! Duschade, plattade håret och nu sitter jag här.

Tänkte kolla lite på Big Brother eftersom jag följt det alla andra år, men det verkar vara skitdåligt i år, inte för att det var ngn höjdare förra året.

Håret känns jättekort nu, klippte omkring 1 dm, men d känns jättekort! Fräscht och snyggt är det iaf! =)

Ny vecka imorgon, jag och Frida måste ta tag i det här med gymmet nu verkligen, måste ladda upp inför Beach '06 haha.

Sa Long!

Gabrielle Solis



Du är mest lik Gabrielle Solis.

Du är vacker och ditt liv har alltid gått som på räls. I dag har du det du alltid drömt om men är ändå inte riktigt nöjd. Frågan är om du någonsin kommer bli det?

Du gillar:
Uppmärksamhet, hemhjälp, pengar, sex, kontroll.

Du gillar inte:
Snorungar, tvätta, svärmor, jobba, din man

Eva Longoria

Kul test på kanal5.se

Nice

Blev inget party för mig ikväll, utan Sandra kom över med lillesyster Erika. Jag och Sandra har kommit på hela dansen nu, vi är så jävla bra =D
Nu måste vi lära den till dom andra också haha !

Käka middag next, som jag inte gjort än, och sedan lägga mig tidigit för en gångs skull.

Hoppas ni haft en bra fredag, puss puss!

Pinsamt värre!

Jag och Alex snackar om typ allt och flummar runt som alltid, så under vår lilla konversation på msn precis hände årets pinsammaste grej.

Jag pratade som vanligt med Alex och frågade honom om han kunde fixa lite sprit till ikväll men han svarade aldrig så jaa... här kan ni se en del av konversationen:

Meli » HOME ALONE FFS! säger:

kan du fixa sprit till ikväll?


Du har precis skickat en vibb!


Du har precis skickat en vibb!


| Meli » HOME ALONE FFS! säger:

ALEX FOR GOD SAKE, SLUTA RUNKA O SVARA PÅ MIN FRÅGA

aleҳ × i'm a jarhead! säger:
Alex klipper sig /Sevada


Och det var svaret jag fick, snacka om att jag blev chockad, haha å jag vet inte ens vem Sevada är, kan vara hans brorsas fru eller hans mamma eftersom jag inte vet vad någon av dom heter, ÅÅHHH PINSAMT!



 

 

I <3 ?

Idag var det  Sandy, Mandy och Randy dag i skolan.
Kläderna var mörka byxor, boots och I <3 NY tröja förutom jag som hade I <3 Milano, ska alltid vara speciell haha =P

Läxförhör som jag gissade att vi skulle ha på civilrätten och detsamma på rättsordningen. Förutom det var det som alltid massa snack, nagellacks målande, foto tagning och massa annat tjafs under lektionerna. Men idrottslektionen var betydligt roligare då vi fick ett tillskott på två personer, Malin NP och Niclas, så vi började genast öva på vår heta dans haha. Efter det blev det lite mer flumm i korridorerna innan hemfärden.

Nu sitter jag här och blir tvingad till att ha fest ikväll eftersom jag är ensam hemma. Vad säger ni ska jag falla för grupptrycket?

32620-3

Rosalin, Melissa, Sandra

Snart helg

Älskar torsdagar för det betyder att det är fredag imorgon, alltså helg! =D
Skolan idag har inte vart olik dom andra så det orkar jag inte blogga om. Har gjort en deal med Sandy och Ems att gå barfota från skolan till tunnelbanan så fort d börjar bli sommarvarmt ute...hehe...

Håller på att diskutera med Alex om sommarens resa. Bahamas, Ibiza? Vi får se vad det blir.
Vill åka bort nu, åååh sommar snart snälla.

Juste måste göra Civilrättsläxan, läsa massa sidor som vi sedan säkert kommer ha skriftligt läxförhör på =(

Ska återgå till msn, tv m.m. nu. Puss puss

Hett

En lagom het Adriana LIma.....eller vad tycker ni?




Uppdatering

Hanna du kan inte säga att hon inte är så snygg här? hehe..

32620-1

Min Ros!

Tur att Rosalin finns och livar upp våra skoldagar på Östra med hennes ursnygga poser så fort kameran visar sig ;)

Sötnos <3

R



Life or something like it

Ni som brukar läsa min blogg eller är inne här för första gången har ni några bra tips på vart man ska åka utomlands för att sola, bada, festa och helt enkelt ha kul med sina kompisar? Någonstans förutom Ayia Napa, Kos och jaa ni vet de vanliga ställena.

Tipsa mig är ni snälla =D


MelissaMelissaMelissaMelissaMelissaMelissa

Civilstånd: Singel.  Men det skulle inte skada med en mysig kille!

Framtidsplaner: Ett bra betalt jobb så att jag kan köpa allt som jag vill ha bl.a min egen ö! Göra det jag vill göra och ha kul så att jag vid 70-80 kan sitta o tänka tillbaka på mitt underbara liv med mina 10 barn och 30 barnbarn ( Ja, jag vill ha en stor familj) haha..

Önsketänkande: Coolt att få gå en visning för Victorias secret. Resa bort med bl.a Ashton Kutcher Wentworth Miller, Brad Pitt och Jake Gyllenhaal samtidigt..

Håret: Vill ha det lite längre, annars är jag nöjd med mina bruna lockar.

Intressen: Parta, resa, musik, skratta, PRATA, träffa vänner = Ha kul.

Sämsta egenskap: Lite controlfreak, "om inte jag gör det själv kommer det bara att bli fel"

Motto: Don't worry, be happy!

Är: Glad, singel, rolig ( I hope), pratglad. Skrattar åt det mesta och tar vara på den tiden jag har, oftast.

Boring

Blää, vaför har jag det så tråkigt för? Har alltid vart lite rastlös och alltid velat göra massa grejer utan att ha en lugn stund men det har bara blivit värre på sistonde, vill hitta på nya saker och göra massa grejer jag inte gjort, men jag vet inte hur och när m.m. och så kommer jag aldrig på vad jag ska göra som nu när jag sitter här och har det jättetråkigt =(

Ngn som har tips på roliga saker man kan göra ensam och med kompisar?

Tisdag-Onsdag

Engelska, Matte och Svenska är de enda lektionerna vi har på tisdagen. Jag, Rosa, Malin m.fl ramlade in i svenska lektionen 30 min försent! Något gick snett i våra huvuden under matrasten hehe. Då var det endast 20 min kvar på lektionen och skoldagen, ganska skönt iaf...
Följde med Frida o hyrde skidor eftersom hennes är uppe i Åre och hon skulle till Romme idag. Åkte hem och käkade snabbt för att åka tillbaka tillskolan för Öppet hus där jag, Malin, Malin och Rosa skulle vara guider =) Lord vad små 90:orna var!

Vinterfriluftsdag idag, meaning - shopping + lunch med Mirjam och sedan kanske ett SATS pass.
Middag med systrarna + film, myspys!

Har förresten börjat planera sommarens resa med Mirjam. Hittils är det jag, Mirjam och Alex. Någon mer som vill med?  Ska bli så jävla kul, längtar!

TODELO!

Mischa på Dior's visning...Love the shoes!



Bara en till!

Ebba von Sydow eller Sofi Fahrman: Gillar Ebba bättre av någon konstig anledning, men Sofi är egentligen bättre, det är bara massa hysteri kring Ebba.
Vitt eller svart: Svartvitt
Grått eller brunt: Brunt såklart!.
Prickigt eller randigt: Randigt ska det va!
Chloé eller Marc Jacobs: Chloé. Kan inte säga ngt annat när man har en Chloé väska, nee men Marc Jacobs är överskattad!
Knappar eller rosetter: Rosetter
Guld eller silver: Goldie
Klänning eller kjol: Kjol.
Rachel Bilson eller Mischa Barton: Mischa Barton
Rundad eller spetsig sko: Rundad

Gladiator in Östra

Jaa vart ska jag börja? Somnade vid 6 imorse så jag skippade Nk och kom precis in time för Svenska med B-man. Skönt o få reda på att vi ändå inte hade NK på morgonen eftersom Raoul var sjuk, så det var tur.

Dagen fortsatte som vanligt med ett stopp i Fältan under lunchrasten. Sen så var det Civilrätt, orkar ej skriva allt så jag kopierar från Sandys blogg.

"Väl i skolan var allt som vanligt även denna måndag, med undantag att civilrätten blev svettigare än vanligt.. Jag, Josefin och Emelie satt och skrev lappar till varandra. Självklart finns det alltid nyfikna grabs som gör allt för att få höra lite gossip. Men icke lapparna va i säkert förvar i min väska, de va vad jag trodde iaf.. tills jag blev överfallen av Masken, ja han kallas faktist så i våras umgängeskretsar! Han snodde alla lappar och sprang ut i korridoren med mig, Josefin och Emelie i hasorna.. Väl i korridoren utspelade sig ett gladiatorspel som heter duga, med nerrivna tavlor, trasiga papperskorgar och blod, svett (men dock inga tårar) t o b a d ! Till slut fick vi tag i lapparna, som nu förövrigt är uppbrända och strödda för vinden på östras skolgård!"

Så gick det till! ;) Efter skolan blev det lite sol och sedan vart det hemgång med Mirjam.

Hur har er Måndag varit?
Sa long

Kate Moss

And she's back, bild från senaste nummret av W

Kate

Lite Lördag Lite Söndag

Ja igår kväll blev det Jarhead på bio med Mirjam, Felix och Alex. Oj oj oj vad het Jake Gyllenhaal var i filmen. Idag måste jag väl städa mitt rum, det böjar bli för stökigt hehe.
Så får vi se vad som händer på eftermiddagen, skola imorgon iaf och Vinterfriluftsdag på onsdag ;)
 
Hörs senare. Bye!

Rachel Bilson på Launch party för Korns See you on the other side tour

Rachel Bilson

Enkät

Hårfärg: Brunt
Längd: 170 cm
Studerar: 2a året på linjen Sam-juridik
Arbetar: Nej, men ska skaffa ett jobb väldigt snart.
Har alltid med mig i väskan: Plånboken, sminkväska med lite smått & gott i, min hampa handkräm från Bodyshop, kalender, pennor m.m.
Läsk jag dricker: alla förutom dom äckliga
Tatueringar, piercings: piercings i öronen
På datorns skrivbord har jag en bild av: Strand med palmer
Imorgon kommer jag: Gå till skolan och hitta på ngt kul på eftermiddagen förhoppningsvis
I sommar kommer jag klä mig: lårkorta shorts, söta linnen, aviator solisar m.m.
Jag är född: 2a september 1988
Om jag fick byta klädstil med någon tv-roll skulle det vara: Brooke i One tree hill och Marissa i The O.C.
Mitt rum har väggfärgen: Ljusgrönt
Min all time favourite parfym är: Giorgio Armani Emporio Armani
Nu ska jag: snart äta lunch och sedan städa i mitt rum
Kändis som jag alltid på något mystiskt sätt alltid läser om: Paris Hilton, men det är bara för att hon är all over the place ffs
Senaste blogg jag upptäckt: För många

Score

Verkligen en fullträff, kolla vad snygg klänningen är. Mischa behöver jag inte ens säga ngt om, hon är lika snygg som vanligt.

Påminner om tvrummet i fredags, där satt vi under en rast och kollade på mtv och så kommer Goodbye my lover med James Blunt och så hör man: YEES DET ÄR DEN HÄR LÅTEN! Av massa killar som älskar den bara för att Mischa är med hehe..


Helg!!

Åh herregud kan det sluta snöa och blåsa snart, snälla? Jag vill ha sommar..

Ikväll blir det kanske party med en gammal bekant....sen så vet jag inte så mkt mer, imorgon är det party med kompisarna och dans på söndag med Östra girlsen.

Nu har vi börjat med vårt dansarbete på idrotten också. Redovisning blir det på fredag om 2 veckor. Ska bli så jävla kul, Vi tjejer ska rocka som fan, har planerat allting. Kläderna är roligast. Kan tyvärr inte skriva ngt mer om det här eftersom våra motståndare läser min blogg haha!

Nä ska dra och käka nu, ha en underbar helg, för det tänker jag ha ;)

puss puss

Tänk vad mycket snyggare fotot hade blivit om jag stog där bredvid haha..

Joaquin Phoenix


En dos av sol

Igår var det snöstorm ute, idag snöade det med men det var ännu kallare! Gick inte ens att gå från Karlaplan till skolan. Så kallt.
Vi slutade tidigare så klockan 13:30 var jag, Sandy och Rosa på väg till solkungen för lite sol ;)
Sitter hemma nu och har det tråkigt, borde kanske plugga lite FE. Sandy glömde hennes kamera hos mig så man kanske ska ta lite bilder... =P

Besos!

En sommar eftermiddag med den klänningen på barbecue party med en perfekt tan....



Åh nej inte ett till..

Jo, så är det, I did it again, har skrivit ganska många inlägg idag, men dom flesta har bara bestått av bilder så det är okej att skriva ett till efterosm jag egentligen inte skrivit så mkt, ok?

Börjar 8 imorgon med Italienska, gud vad mysigt, har Företagsekonomi prov på fredag eftersom jag missade det när vi var på äventyr i MIlano. Angelas ashe's ska vara utläst till imorgon....det går inte så bra, ligger på sidan 50 av ca 400....så det får vi nog skita i, men det spelar nog ingen roll jag är ändå teachers pet som Frida brukar säga, iaf Lailas pet hehe.

Annars händer det inte så mkt förutom att jag har det jättetråkigt på dagarna, när jag inte spenderar dom i matsalen flashandes. Någon som vill rädda mig ur snöiga,kalla,tråkiga sverige och ta mig till hmm.... låt oss säga Paradise Island, Atlantis Hotel? Någon? Anyone? Hello?

Den bjuder jag på...


MK och Mischa

Verkar som om MK is back on track, och lika söt som vanligt, speciellt med det där håret.


Och så har vi självklart Mischa som alltid ser ut som en dröm...


Snygging

Är det bara jag som skulle göra allt för att få vara med Ashton?
wtf har Demi på sig förresten?
Demi Moore, Ashton Kutcher

Brittan

Britney borde verkligen pull it together, jag behöver inte ens säga ngt kolla på klänningen och håret. Men skorna får hon iaf lite cred för.

 


Nytt inlägg, nehe?

Hur kan man bli så jävla hypad av att lyssna på en liten låt? Jag blir iaf alltid det när jag lyssnar på Bodyrockers-I like the way you move
En sak som gör mig irriterad är hur folk kan tycka att Wonderwall med Oasis är bättre än Wonderwall med Ryan Adams, Oasis röst skär och förstör hela låten medan Ryan Adams röst är så mjuk och skön, haha!

Jag behöver ett jobb, vill ha ett jobb nu! GIVE ME!

Glömde vad jag tänkte skriav så nu skiter jag i den här skiten, har mycket vettigare saker för mig som att mobba Sandra för att hon blivit röd efter solariumet haha.

Ses imorgon



och igen..

JA jag är en sucker för frågeformulär haha!

(x) smoked a cigarette
(x) smoked a cigar
( ) been high
(x) been drunk
(x) made out with a member of the same sex
(x) been in love
( ) been dumped
(x) dumped someone
( ) been fired
(x) been in a fist fight
( ) snuck out of your parent's house
(x) had feelings for someone who didnt have them back
(x) been arrested
(x) made out with a stranger
( ) gone on a blind date
(x) lied to a friend
(x) had a crush on a teacher
(x) skipped school
( ) slept with a co-worker
(x) seen someone die
( ) had a crush on one of your internet friends
( ) been to Canada
( ) been to Mexico
(x) been on a plane
( ) thrown up in a bar
(x) set a part of myself on fire
(x) eaten sushi
( ) been snowboarding
( ) been moshing/crowd surfing at a show
( ) been in an abusive relationship
(x) taken painkillers
(x) love someone or miss someone right now
(x) laid on your back and watched cloud shapes go by
(x) made a snow angel
(x) had a tea party
(x) built a sand castle
(x) played dress up
(x) jumped into a pile of leaves
( ) gone sledding
(x) cheated while playing a game
(x) been lonely
(x) fallen asleep at work/school
( ) used a fake id
(x) watched the sun set
(x) felt an earthquake
(x) touched a snake
(x) slept beneath the stars
(x) been tickled
( ) been robbed
(x) been misunderstood
(x) pet a reindeer/goat
(x) won a contest
(x) ran a red light
( ) been suspended from school
(x) been in a car accident
( ) had braces
(x) felt like an outcast
(x) eaten a whole pint of ice cream in one night
(x) danced in the moonlight
(x) hated the way you look
(x) witnessed a crime
(x) questioned your heart
( ) been obsessed with post-it notes
( ) squished barefoot through the mud
(x) been lost
( ) been to the opposite side of the country
(x) swam in the ocean
(x) felt like dying
(x) cried yourself to sleep
(x) played cops and robbers
(x) sung karaoke
( ) paid for a meal with only coins
(x) done something you told yourself you wouldn't
(x) made prank phone calls
(x) caught a snowflake on your tongue
(x) danced in the rain
(x) written a letter to Santa Claus
( ) watched the sun set with someone you care about
(x) blown bubbles
( ) made a bonfire on the beach
(x) crashed a party
(x) gone rollerskating
(x) had a wish come true
( ) humped a monkey
(x) worn pearls
( ) jumped off a bridge
( ) ate dog/cat food
( ) told a complete stranger you loved them
(x) kissed a mirror
(x) sang in the shower
(x) have a black dress
(x) had a dream that you married someone
( ) glued your hand to something
( ) got your tongue stuck to something metal
( ) kissed a fish
(x) been a cheerleader
(x) sat on a roof top
(x) screamed at the top of your lungs
(x) talked on the phone for more than 5 hours
(x) stayed up all night
( ) didn't take a shower for a week
(x) pick and ate an apple right off the tree
(x) climbed a tree
( ) had a tree house/club house
( ) are scared to watch scary movies alone
(x) believe in ghosts
( ) worn a really ugly outfit to school just to see what others say
(x) been pushed into a pool with all your clothes on
(x) been told you're hot by a complete stranger
( ) broken/fractured a bone
( ) caught a fish then ate it
(x) caught a butterfly
(x) laughed so hard you cried
(x) cried so hard you laughed
(x) cheated on a test
(x) have a Britney Spears CD
(x) forgotten someone's name
(x) slept naked

What model are you?

What Model are you?

You are...Heather Marks! You were born to lead and have a classic girly look.
Take this
quiz!

Quizilla | Join | Make A Quiz | More Quizzes | Grab Code

Test


                                                       entrancing
                    You have an entrancing kiss~ the kind that leaves
                    your partner bedazzled and maybe even feeling
                    he/she is dreaming. Quite effective; the kiss
t                    hat never lessens and always blows your
                    partner away like the first time.

What kind of kiss are you?
brought to you by Quizilla
                                                   Which fashion designer are you?
                                                        
Dior. A party animal, you adore excitement. You are outgoing and gorgeous. A total glamazon, guys love your sexy short skirts and low-cut-but-ever-so-fashionable tops. You like to play with men. Being in a long-term relationship just doesn't fit your party-til-the-break-of-dawn mantra. You love being a girl and take full advantage of your power over men.
Take this quiz!

Quizilla | Join | Make A Quiz | More Quizzes | Grab Code

Sandy 2006

Det här inlägget är dedikerat till Sandra!
HERE YOU GO LITTLE FELLA! hihi... känn dig speciell sandy, första inlägget på ett nytt år, allt för dig lixom!

Jaa nu är det 2006, vad ska man säga?
Har inte tid för sånt här skit ska återgå till viktigare grejer i livet som TV, d e EMA ju..

Fred ut!32620-44