About Mogi

Jag får fortfarande ett flertal kommentarer samt mail från folk angående hela Mogi grejen. Det läskiga är att en stor del av mailen fortfarande är från diverse tjejer som säger att de betalat för varor men inte fått dom. Hur många är vi egentligen? Tänkte iaf bara säga att läs dessa inlägg: 1,  2,  3,  4 så får ni mer info så jag inte behöver skriva om allting.

Ska ner till posten nu och hämta Influence boken som kommit idag! yäy.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Melissa



Det gläder mig att du polisanmält henne. Jag hoppas att fler, helst alla gör det också. Då finns det stor chans att polisen tar upp bedrägeriet och för det till åtal. Det är viktigt att ALLA anmäler. Glöm det med förtal, om hon hotar med att stämma er för det så är det bara tomma hot. Varken hon eller hennes föräldrar har det särskilt bra ställt ekonomiskt, det vet jag. Det är lätt att kolla upp sånt. Du skulle bli förvånad om du visste hur deras ekonomi ser ut.



Vad har jag för personligt intresse i det här kan man fråga sig? Inget naturligtvis, men jag är så less som man kan bli på att såna som hon och tex Stina Lee som pratat skit om mig och min fästmö utan anledning höjs till skyarna när dom i själva verket är mycket ointelligenta nollor, dom är inte ens medelmåttor. Dom är inte heller "RIKA" som tidningarna skriver och nu visar det sig till och med att dom är småtjuvar (har du följt med i Stina Lee och löshårsaffärerna så ser du att mönstret upprepar sig). Såna ska inte vara förebilder för unga tjejer. Dom ska vara avskräckande exempel.



Mats

Postat av: Anonym

Hej jag köpte också ringen och skickade 100 kr, men fick den aldrig.. Jag emailade och hon svarade aldrig sedan såg jag att man. Kunde få tillbaka pengarna och då emailade jag och fick de 100 kr på banken igen! Min email är emaila gärna vill veta vad som händer!! Jag önskar dig/er lycka till hoppas att ni får till pengarna Med bästa Hälsningar Ardita.

2008-11-04 @ 15:34:51
Postat av: Anonym

min email är. Roock[email protected] Mvh Ardita

2008-11-04 @ 15:36:33
Postat av: Anonym

roock[email protected]. :-) glömde _

2008-11-04 @ 15:38:38
Postat av: Josie

Jag får också fortfarande kommentarer om Mogi.. vad ska man göra liksom? Jag säger att jag har polisanmält. Något mer kan jag inte göra, tyvärr

2008-11-04 @ 18:51:43
URL: http://thejosie.blogg.se/
Postat av: Christine

Jag "köpte" också plattången, och har mailat henne och ifrågasatt två gånger! Jag har fått samma standardsvar båda gångerna:



Citat: "hejsan hoppsan, förlåt för det sena svaret men jag har inte kikat på min bloggemail

förens nu, ja herre gud, jag la plattången på brevlådan för över 1.5 veckor sedan så

den borde va hos dig 2 arbetsdagar senare! så här lång tid ska det icke ta! men jag

är på ett sätt inte förvånad, posten har blivit så himmla klantiga på senaste,

skickade ett paket till en vän i skåneland och hon fick det 1 månad efter sin

födelsedag, känns som de kör en favorit i repris! för skickad är den verkligen!"



Sen fick jag samma svar 4 dagar senare, måste vara något hon skickar till alla hon "sålt" till.. och när jag bad henne sätta tillbaka pengarna så svarade hon inte..

2008-11-04 @ 19:15:06
Postat av: Melissa

CHRISTINE: maila mig på [email protected], polisanmäl henne!

2008-11-04 @ 19:34:01
URL: http://meli.blogg.se/
Postat av: Mats

Helt rätt att polisanmäla och som sagt skulle alla anmäla så att det är bevisat att flera stycken har betalt för samma vara som hon bara hade en av så åker hon för bedrägeri, det kan jag garantera. Är det bara några stycken av er så är det knappast så att polisen gör något åt saken. Hon har ju skrivit i sin blogg att dom som mejlar får pengarna tillbaka. Men som sagt hon har sålt samma varor till flera stycken. Det rör sig om skapligt stora belopp på Ipoden, 2500 ggr fyra ggr har jag hört blir ju tiotusen bara det. Gå ihop allihop som vet att hon sålt samma till flera och eller blivit lurade och anmäl för bedrägeri. Så där ska det inte få gå till, det är fruktansvärt dåligt gjort.



Mats

2008-11-04 @ 20:55:22
URL: http://www.metrobloggen.se/galaxy
Postat av: Cassandra

Vad sjukt, hoppas allt löser sig för dig!

2008-11-07 @ 20:36:13
URL: http://cassandralindblom.blogg.se/
Postat av: Alexandra







asså det är sjukt, hon spelar rik och jag vet inte vad. men hon kan inte ens skicka saker ni betalat för på posten.



Läste i hennes blogg att hon hade hämtat tillbaka allt och att hon gett tillbaka pengarna är det så?

Usch för såna människor!





2008-11-09 @ 23:18:21
URL: http://alexandradr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback